GÜNGÖREN STADINDA ÇALIŞMALAR HIZLANDI


GÜNGÖREN STADINDA ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ.


GÜNGÖREN Stadında Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam ediyor 2018-2019 Futbol Sezonuna Stadı Hazırlayıp Kulüblerin Hizmetine Açılacak.
2016 Yılında Bitirilmesi Planlanan Ancak Kaynak Sıkıntısı Nedeniyle Bir Süredir Çalışmaların Durduğu İnşaat Çalışmalara Başladı.

GÜNGÖREN Spor Kulübü İkinçi Başkanı BÜLENT PARLAKKILIÇ ve İSTANBUL GENÇLERGÜCÜ Spor Kulübü Başkanı ÖZGÜR SUBAŞI Stad İnşaatına Giderek İncelemelerde Bulundu. 

İSTANBUL GENÇLERGÜCÜ Spor Kulübü Başkanı ÖZGÜR SUBAŞI Burada Yaptığı Açıklamada TFF Yönetim Kurulu Üyesi TASKK ve İASKF GENEL Başkanımız ALİ DÜŞMEZ GÜNGÖREN Spor Kompleksinin Bitmesi İçin Uğraşmakta Kendisi Spor Bakanımız OSMAN AŞKIN BAK ile Gençlik ve Spor Müdürü MEHMET BAYKAN'Dan Gerekli Sözleri Aldı.


Sayın ALİ DÜŞMEZ Üç Aya Kadar Tribün ve Sahanın Futbol Müsabakalarına Uygun Hale Geleceğini 6 Aya Kadarda GÜNGÖREN Kulüblerinin GÜNGÖREN Spor Kompleksindeki Yerlerine Gireceği Müjdesini Verdi.

İnşaat Çalışmaları Hız Kazandı GÜNGÖREN Takımlarına Vermiş Olduğunuz Katkıdan Dolayı Sayın ALİ DÜŞMEZ Başkanımıza Çok Teşekkür ederiz.



GÜNGÖREN KULÜBLER BİRLİĞİ BAŞKANI ATİLLA KIRALİ

GÜNGÖRENDE KULÜBLER BİRLİGİNE ÜYE OLAN TOPLAM 12 TAKIM VAR.

ALTINOVA SK

GÜNGÖREN SK

GÜNGÖREN DOĞUŞ SK

GÜNEŞTEPE SK

GENÇOSMAN SK

HAZNEDAR SK

HAZNEDAR ÇETİNKAYA SK

HAZNEDAR İDMAN OCAĞI SK

ŞEHZADEBAŞI SK

İSTANBUL GENÇLERGÜCÜ SK

İSTANBUL GÜNGÖREN SK

TOZKOPARAN SK

Yorumlar