Futbol Yıldızlarını Dünya'da Aramayın, İçinizden Çıkarın. (VİDEO HABER)

Futbol Yıldızlarını Dünya'da Aramayın, İçinizden Çıkarın. (VİDEO HABER)
Spor adamları her zaman Real Madrid'in U13 takımını izlediniz mi?, Hocam Barcelona'da bir alt yapı var izlemeye doyamıyorsunuz gibi cümleler kurar ve o takımların alt yapı videolarını paylaşırız. Buyurun bu video'da Türkiye'den, demek ki işin sırrı çok çalışmakmış. Kemal Fazıl Evcimik'in çalıştırdığı Gölcük Karadeniz Spor U13 takımı izleyenlere futbol resitali sunuyor. 
U13 takımı izleyenleri büyüleyen ve dikkatleri üzerine çeken Gölcük Karadenizspor'un U14 takımı, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile Selimiye Stadı'nda İstanbul'un başarılı altyapı takımlarından Kayaşehirspor, Zara Ekinli Spor, Darıca Gençler Birliği, Bağlarbaşıspor, Dudulluspor, Çamlıcaspor gibi kuvvetli takımların bulunduğu turnuvadan şampiyonlukla ayrılırken izleyenlere de futbol keyfi yaşattı. Gölcük Karadeniz takımının U13 takımı Teknik Direktörü Kemal Fazıl Evcimik kulüp olarak başarılarının sırrını "Tam oynatmaya çalıştığımız biçimde antrenman yapıyoruz.. Sürekli paslaşıyoruz, paslaşıyoruz ve topu akıllıca kullanmanın yollarını, iyi pozisyondaki oyuncuları bulmayı öğretiyoruz. Eğer bir oyuncu sağ ayaklıysa o zaman onun sağ ayağına pas atacaksınız..

Asla skora odaklanmıyoruz,herkesi ‘kazandın mı ?’ sorusunu sormaktan çok ‘nasıl oynadın’ sorusunu sormaya teşvik ediyoruz. Onları A takıma hazır hale getirecek teknik, taktik ve fiziksel gereklilikleri için ise 16 yaşından sonra konsantre olmaya başlayacaklar!'' cümleleri ile açıkladı.





Yorumlar