Çorluspor1947 Bal Ligine Devam Dedi



Tekirdağ Play Out müsabakasında Çorluspor1947 ve Kapaklıspor takımları karşı karşıya geldiler.
Müsabakaya Kapaklı ve Çorlu seyircisi oldukça büyük bir ilgi gösterdi.Kendilerine ayrılan yerden müsabakayı takip eden taraftarlar takımları lehine tezahuratlada bulundular.


Kapaklıspor takımı Süper Amatör Ligde şampiyonluk yaşamış ve sezona damgasını vurmuştu.


Çorluspor1947 takımı da haftalar öncesinden Ligde kalmayı başarmış ve prosedür gereği bu maçaı oynamaya hak kazanmıştı.


Daha diri ve arzulu olan taraf Kapaklıspor takımı olurken,daha kontrollü ve akıllı oynamaya çalışan taraf Çorluspor1947 takımıydı.


İlk kırkbeş dakika iki takımın birbirini yoklaması ve denk kuvvetler şeklinde geçen bir kırkbeş dakika izletti sporseverlere.

Müsabakanın ikinci yarısı ilk devreye göre daha hareketli ve pozisyon zenginliğinde oynandı.gol pozisyonlarına giren taraf Yüzde yüzlük pozisyonda Berkay'ın vuruşunda kaleci murat Sarı golü önledi.

Kapaklıspor takımı bir gol pozisyonundan daha faydalanamayınca oyunda dengeyi kuran sarı kırmızlı takımın ceza sahasına inerken gerçekleştirdiği atakta Serkan Bozkurt cez sahasına girerken siyahi oyuncu Sako ile girdiği mücadelede hakem penaltı noktasını gösterdi.


Kapaklıspor takımının yoğun itirazları kararı değiştirmedi ve kullanılan penaltıyı tecrübeli Metin gole çevirdi.Bu gol sonrasında iyice kontrollü bir futbol ortaya koyan Çorlu takımı rakibine gol atma şansı tanımadı.

Çorluspor1947 takımında Yusuf Bingöl kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.Son on dakikayı on kişi tamamlayan çorluspor1947 karşısında beraberlik golünü bulamayan Kapaklıspor takımında müsabaka sonrası büyük üzüntü hakimdi.Çorluspor1947 takımı ligde kalmanın mutluluğunu taraftarıyla paylaştı.

Foto Abdurrahim Yıldırım

Yorumlar