KüçükyalıYelken Son Saniye Golüyle Mutluluk Sarhoşu



Klasman Grubunda KüçükyalıYelken takımı İstanbulBafra engelini santrası olmayan gol ile mağlup etti.
Müsabaka sıcak ama futbol oynamaya elverişli bir atmosferde başladı.İki takımında son derece kontrollü ama istekli oyununa şahitlik ettik.İlk kırkbeş dakikada iki takımında çabası gol sesi getirmedi.

Müsabakanın ikinci yarısında iki takımda daha cesur oynamayı isteyince iki takım ceza sahası etrafında son derece hareketli dakikalar yaşandı.


İstanbulBafra takımı daha diri ve zinde görünmesine,daha çok rakip ceza sahasında oynamasına rağmen bir türlü son hamlelerde başarılı olamayınca aradığı golü bulamadı.KüçükyalıYelken takımı kaptanı Kaan yaklaşık 25 metreden kaleyi yokladı ama top direkten döndü.


Bu pozisyon ikinci yarının en önemli pozisyonuydu.Müsabakanın bu skorla sona ereceği düşünüldüğü anda kazanılan kornerde stoper Bilal Boğaçhan harika bir kafa golü KüçükyalıYelken takımına adtea hayat öpücüğü verdi.


Bu gol sonrası santra dahi yapılmadı.Müsabaka sonrasında küçükyalıyelken takımındaki mutluluk görülmeye değerdi.İstanbulBafra takımı ise son saniye golünü kalesinde görmenin şokunu yaşadı.

Yorumlar