KÜÇÜKÇEKMECE DERBİSİ, İSTANBUL BALKANSPOR’UN

KÜÇÜKÇEKMECE DERBİSİ, İSTANBUL BALKANSPOR’UN
İstanbul U-15 /B Gençler ligi 3.Grupta Ligin son haftasında Sultanmuratspor ile İstanbul Balkanspor takımları Baraj maçı oynamak için her iki takımda mutlak galibiyet için çıktığı önemli maçı İstanbul Balkanspor güçlü rakibini zorda olsa 3-2 yenerek hem ilk maçta 4-1 yenilginin rövanşını hemde üç puanı alarak grup ikincisi olarak baraj maçı oynamaya hak kazanmış oldu.

Ligin son haftası 15 /B Gençler ligi 3.Grupta Küçükçekmece ilçesinin iki kulübü olana Sultanmuratspor ile İstanbul Balkanspor takımları karşı karşıya geldiler. Sefaköy Kartalspor sahasında oynan önemli maçı TunayKöse, Samet Sayın ve Gökhan Can hakem üçlüsü yönetti.

Müsabakanın ilk yarısı İstanbul Balkanspor 'da Can ve Gürkan, Sultanmuratspor da ise Sergen'in attığı gollerle İstanbul Balkanspor 2-1 önde kapattı.

İkinci yarı ilk yarıya göre daha derli toplu futbol sergileyen, Sultanmuratspor zaman zaman rakip kalede etkili olurken atılan ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan İstanbul Balkansporlu Onur Balcı takımını üçüncü gollünü atarken kendisinin de ligde 27. golünü atmış oldu.

Karşılaşma bu sonuçla bitmesi beklenirken Sultanmuratspor ikinci yarıda oyuna dahil olan Kaan takımını ikinci karşılaşmanın da 3-2 'lik skorunu belirleyen gollünü attı. Ligin ilk karşılaşmasında 4-1 yenildiği Sultanmuratspor’u ikinci maçta 3-2 yenmeyi başaran İstanbul Balkanspor, hem rövanşı hem de üç puanı alarak grup ikincisi oldu ve baraj maçı oynamaya hak kazandı.

Yorumlar