Harmantepe Mehmet Abi'sini Uğurladı.

Harmantepe Mehmet Abi'sini Uğurladı.
Kağıthane ilçesinin önemli spor adamlarından Mehmet Taş geçtiğimiz günlerde yakalandığı hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı.

Mehmet Taş'ın adı her zaman yaşadığı mahalle de yıllardır gençlere yaptığı çalışmalarla anıldı. Bunlardan en çok öne çıkanı ise Harmantepe Spor Kulübü'ne verdiği hizmetler oldu. Hiç bir zaman mevkii peşinde koşmayan Taş, Harmantepe Spor kulübü'nde Başkanlık dışında tüm görevleri üstlendi. İhtiyaç ne ise o görevde yer aldı. Yeri geldi Genel Kaptan oldu, yeri geldi Başkan Yardımcısı, Genel Sekreter oldu. Yaşadığı yıllar boyunca gençlerin ve mahallenin hizmetinde ve ihtiyaç duyduklarında yanı başında oldu. Bu sezon en büyük hayali Harmantepe Spor'u Süper Amatör ligde görmekti. Olmadı, çok üzüldü. Ama "Burası bizim mahallemiz, çocuklar bizim çocuklarımız, bakarız bir çaresine önümüzdeki sezon" dedi. 
Sadece sportif alanda değil, mahallenin gençlerine her alan da destek olarak onların hayata hazırlanmasın da önemli katkılar sunuyordu. Öğrenciye burs veriyor, işsize iş bulmasında destek oluyordu. Bir çok dernek ve sivil toplum kuruluşunda görev yapmasının yanında Harmatepe Cami Derneği'nde de Başkanlık görevini yürütüyordu.
Mahalleli de son yolculuğunda Mehmet Abi'sini yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz gün Harmantepe Merkez Camisinde kılınan öğle namazı sonrasında memleketi Adapazarı'na uğurlanan Mehmet Taş'ın cenazesi yoğun bir kalabalık tarafından uğurlandı. Cenazeye Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç ve Spor kulüp başkanları da katıldı.
Mekanı Cennet Olsun.



Yorumlar