HALKALI TAŞTEPE KUPASINA KAVUŞTU.

HALKALI TAŞTEPE KUPASINA KAVUŞTU.
İstanbul  U-15/A Gençler Ligi 8.Grupta  namağlup şeklide şampiyon olarak tamamlayan Halkalı Taştepespor takımı, şampiyonluk kupasını aldı.
8.Grupta haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Küçükçekmece Halkalı Taştepespor ligin son haftasında Küçükçekmece Metin Oktay Stadın da İstanbul Trabzon spor maçı öncesi İstanbul Amatör Spor Kulüpler Federasyonu yöneticisi Salih Yetik tarafından şampiyonluk kupası Halkalı Taştepespor'a verildi.
Birol Özyılmaz yönetiminde oynadığı 14 maçın hepsini kazanan Kırmızı-mavililer rakip ağlara toplam 83 gol atarken kalesinde toplam 9 gol gören Halkalı Taştepespor 'lu U15 takımı en yakın takipçisi İstanbul Demirspor'a 15 puan fark atarak 43 puanla namağlup şampiyon oldu. Son 5 yıldır şampiyonluk yaşayan Küçükçekmece temsilcisi Halkalı Taştepespor geçtiğimiz yıl  Türkiye beşincisi olmuştu.



Şampiyon Halkalı Taştepespor kulüp Başkanı İsmail Meriçli "Öncelikle bizlere bu mutluluğu yaşatan futbolcu kardeşlerimi ve hocamız Birol Özyılmaz'ı tebrik ediyor ve onların alınlarından öpüyorum. Sezon başından beri ciddi disiplinli bir şekilde çalıştık bu çalışmamız sonucu rakiplerimize hiç puan vermeden grubumuzda en yakın rakibimize 15 puan fark atarak namağlup şampiyon olduk.
Son beş yıldır bu yaş grubumuzda aynı mutluluğu yaşıyoruz ve Küçükçekmece ilçemizi Türkiye şampiyonasında temsil ediyoruz geçtiğimiz yıl Türkiye beşincisi  olmuştuk. Bu yılda hedefimiz Türkiye şampiyonası maçları oynayarak hem ilçemizi hemde İstanbul ilini en iyi şekilde temsil edip gidebileceğimiz en iyi yere kadar gitmekdir." dedi.

Yorumlar