Gol düellosundan Çayırbaşı galip ayrıldı.

Gol düellosundan Çayırbaşı galip ayrıldı.
U15 B liginde sezona şampiyonluk parolası ile yola çıkan Sarıyer temsilcisi Çayırbaşı spor, Esenler Kentyıldız, Gedikpaşa ve Yeni Özkartal ile girdiği yarışta geride kaldı. Ligin son maçında Yeni Ortabayır ile Yahya Kemal Stadı'nda karşı karşıya gelen Sarıyer temsilcisi gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Karşılaşmayı İlker Zorbay, Abdullah Karaman, Kemal yılmaz hakem üçlüsü yönetti.
U15 B ligi sezonun son maçında Çayırbaşı spor Yahya Kemal Stadı'nda Yeni Ortabayır spor'a konuk oldu. Karşılıklı atılan gollerle son derece çekişmeli geçen müsabakanın sonunda sevinen taraf Sarıyer temsilcisi Çayırbaşı oldu. 

Karşılaşmaya konuk ekip etkili başladı. Yeni Ortabayır kalesinde pozisyonlar bulmaya başlayan Çayırbaşı 7. dakika da Emre'nin golü ile öne geçti. İlk yarının son dakikalarında  Ömer ile bir gol daha bulan ekip konuk ekip Çayırbaşı devre arasına 2-0'lık üstünlükle girmeyi başardı.



İkinci yarıda farklı Ortabayır.
Devre arasına iki farklı mağlubiyetle giren ev sahibi ekip, ikinci yarının başlama düdüğü ile birlikte rakip Çayırbaşı üzerinde baskı kurmaya başladı. İkinci yarıda oyuna giren Yasin Yaser 59 ve 65. dakikalar da üst üste bulduğu gollerle skora eşitliği getirdi. Beraberlik sonrasında da rakibine karşı etkili oynamaya devam eden Yeni Ortabayır defans oyuncularının yaptığı hataya teslim oldu. 68. dakika da defansın hatasını iyi değerlendiren Ali Emre Çayırbaşı'nı tekrar öne geçirdi. Yeni Ortabayır beraberlik için yeniden yüklenmeye başladı. Ancak Çayırbaşı'ndan Semih skoru tayin eden gole 71. dakika da imza attı. 

Yeni Ortabayır : 2 - Çayırbaşı : 4 

STAT : Yahya Kemal
HAKEMLER : İlker Zorbay, Abdullah Karaman, Kemal yılmaz
SAHA KOMİSERİ : Yücel Beyazşeker 
SAĞLIKÇI :Erdal Dalgıç

YENİ ORTABAYIR : Onur Akyıldız, Şükürlah Karadamar, Kaan Özdemir, Furkan er, Muhammet Acar, Vedat Aslan, Diyar Mineyli ,Muratcan Şahin, Mustafa Akın Unutkan, Emirhan Akyokuş, Furkan Ünal Gülboy 
YEDEKLER : Ahmet Demirel, Emre Demir, Yasin Yaser, Gökhan Mümtaz Taşkın, Barbaros Şafak İpek, Burak Ocak, Fehim Coşkun
TEKNİK SORUMLU : Tarık Kaya
ÇAYIRBAŞI : Yiğitcan Öztorun, Ahmet Karacan, Kazım Yavuz, Semih Boy, Şefik Kuş, İbrahim Oruç, Ömer Kılıç, Erol Özcan, Barış Yılan, Ayberk Kötüz, Emre Eroğlu  
YEDEKLER : Ümitcan Adıgüzelli, Gökdeniz Boz, Onur Vardar, Ali Emre Kaya 
YÖNETİCİ : Mesut Kötüz







Yorumlar