Gaziosmanpaşa Üç Attı Üç Aldı



Bölgesel Amatör Lig 12. Grup ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor Yıldıtabya stadında Çorlu Spor 1947'yi takımını konuk etti.
Soğuk ve yağışlı bir havada oynanan karşılaşmada konuk ekip taraftarı alınmazken ,ev sahibi ekibin taraftarı 90 dakika boyunca takımlarını destekleyerek takımlarının galip gelmesine büyük katkı sağladılar.



Gaziosmanpaşasporspor taraftarı tribünlerden sorumlu yöneticileri Cem Tavlı’nın dogum gününü unutmadı .Taraftarlar yaptırdıkları pastayı keserken “Cem Baba, Cem Baba” tezahüratıyla Tavlı’ya sevgilerini gösterdiler. 



Karşılaşmaya Yeşil kırmızılı ekip daha atak başladı . İlk dakikalardan itibaren oyunu rakip kaleye yıkan ev sahibi ekip 6 .dakikada Samet Yüksel’in Serbest atıştan attığı güzel golle 1-0 öne geçti. 


Sürekli Çorlu Spor 1947 kalesinde gol arayan Gaziosmanpaşaspor 43. dakikada Tunahan Ergül’ün attığı golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.


Karşılaşmanın 2. yarısına da taraftar desteğini arkasına alarak başlayan Ev sahibi ekip 63. dakikada Kadir Köse’nin attığı golle durumu 3-0 a getirdi. 


Ani kontrataklarla etkili olmaya çalışan konuk ekip 
69. dakikada Serkan Bozkurtla durumu 3-1 e getirdi.



Gaziosmanpaşaspor’da Tunahan Ergül 74. dakikada kırmızı kart gördü. Çorlu Spor 1947 deYusuf Bingöl 84. dakikada kırmızı kart görünce her iki takımda mücadeleyi 10 kişi tamamladı. 


İlk devrenin maçında deplasmanda Çorlu Spor 1947ye 2-0 yenilen yeşil kırmızı ekip evinde oynadığı maçı güzel bir oyundan sonra 3-1 yenerek rövanşı da aldı.Son 11 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Akın Topgül’ün talebeleri seriyi 12 maça çıkarıp puanını 42 ye yükseltip üçüncü sıradaki yerini korudu.Çorlu Spor 1947 ise 27 puanda kaldı ve sekizinci sırada yer aldı.Gaziosmanpaşaspor haftaya deplasmanda Bigaspor ile karşılaşacak.


Çorlu Spor 1947 ise sahasında Yalova Kadıköyspor’u konuk edecek.

Haber Foto Erol Eftekin

Yorumlar