Ahmet Öğütçü "Nihayet Yahya Kemal'e geldik".

İstanbul Gümüşhane Nihayet Yahya Kemal'de Çalışmaya Başladı.
Kağıthane ilçesinin güzide kulüplerinden İstanbul Gümüşhane Spor Lokalinde içinde yer aldığı Mehdi Sancak Stadı'nın yıkımından sonra antrenman konusunda sıkıntılar yaşıyordu.

Mehdi Sancak Stadı'nın yıkımı ile birlikte orada çalışmalarını sürdüren takımlardan biri olan İstanbul Gümüşhanespor antrenman lar konusunda sıkıntılar yaşamaya başlamıştı. Bu zaman içinde antrenmanlarını Sadabad Sahası'nda yapan İstanbul Gümüşhanespor alt yapı takımlarını taşımacı sistemle antrenmanlara götürüp getiriyor, ancak antrenmanların geç bitmesi sebebi ile de veliler ile sıkıntılar yaşıyordu. Bu hafat sonu oynayacağı zorlu Çeliktepe ümit maçının hazırlıklarının tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ahmet Öğütçü "Nihayet Yahya Kemal'e geldik".
Sadabad sahasında antrenmanlarını gerçekleştiren İstanbul Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ahmet Öğütçü "Nihayet Yahya Kemal'e geldik. Sahamız yeniden yapılana kadar bize geçici olarak gösterilen bir kaç tane saha oldu. Bunlardan biri Mehmet Akif Ersoy diğeri ise Sadabah Sahası. Ancak bizim tercihimiz ise lokasyoın olarak bize yakın olan Yahya Kemal Sahasıydı. Mehmet Akif Ersoy'un ulaşım sıkıntısı olduğu için biz Sadabad Sahasınında çalışmalara başladık. Ancak buradan ilgililere sesleniyorum. Saha zemini çok kötü ve kesinlikle hemen elden geçmesi gerekiyor. Bu hafta itibarı ile nihayet Yahya Kemal sahasında çalışmaya başladık. Mehdi Sancak'da son hızla devam ediyor. Yeni sezonda kendi evimizde çalışmalara başlayana kadar, antrenmanlarımızı burada Yahya kemal Stadı'nda gerçekleştireceğiz." dedi.

Yorumlar