Yeşil Esenyurt Zirveyi Sevdi.

Yeşil Esenyurt Zirveyi Sevdi.
İstanbul U19/1. 12 grupta  28 puanla lider durumda bulunan Yeşil Esenyurtspor, ligin bitimine 2 hafta kala evinde konuk ettiği bir başka Esenyurt temsilcisi Acar spor karşısında sahadan 4-0 galibiyetle ayrılarak serisini sürdürdü.

Yeşilesenyurt sonuca ikinci yarıda gitti.
U19/ 1. lig 12. grup da şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilesenyurt, Esenyurt Belediye Stadı'nda Esenyurt Acarspor'u konuk etti. Karşılaşmayı Batuhan Kapancı, Hüseyin Ağar, Mahmethan Zaim hakem üçlüsü yönetti. 
Her iki takımında kontrollü bir futbol sergilediği ilk yarıda, forvet oyuncularına pek iş düşmezken 0-0'lık skorla devre arasına girildi. İkinci yarının hemen başında 48. dakika da Tolga Yeşilesenyurt adına gol perdesini açan isim oldu. Golden sonra eşitlik için bastıran ve defans emniyetini elinden bırakan Acarspor 55. dakika da Savaş ile kalesinde ikinci golü gördü. 65. dakika da ilk golün sahibi Tolga bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı. İyice rahatlatan Yeşilesenyurtlu futbolcular topun kontorünüde ellerine alarak oyunu istedikleri gibi yönlendirmeye başladılar. 80. dakika da Savaş bir kez daha sahneye çıktı ve skoru belirleyen golünü ağlarla buluşturdu. 
YEŞİLESENYURT: 4.   ESENYURT ACAR: 0

Yeşilesenyurt bu galibiyet sonrasında puanını28'e çıkarırken Acarspor 10 puanda kaldı. 13. hafta müsabakalarında ise durum şöyle

MERKEZ KAYAŞEHİR - HALKALI TAŞTEPE
IRMAKSPOR - İSTANBUL ARTVİN
SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİK - YEŞİLESENYURT

ÇIKSALIN - ESENYURT ACAR


Yorumlar