Tunaspor, Büyükçekmece Belediyesi Maçına Hazır.

Tunaspor, Büyükçekmece Belediyesi Maçına Hazır.
Klasman ligine istediği gibi başlayamayan Tuna Spor hafta sonu oynayacağı Büyükçekmece Belediyespor maçının hazırlıklarını Bayrampaşa Belediye Stadı'nda yaptığı antrenmanlarla tamamladı.

26 maçtır yenilmiyordu.
Klasman grubu maçları öncesinde Bölgesel amatör Ligde dahil olmak üzere 26 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Tunaspor, Klasman grbu 2. hafta müsabakalarında Selimiye Satdı'nda 1877 Alemdağ karşısında sahadan 2*-1 mağlubiyetle ayrıldı. 



Tunaspor teknik ekibinden TFF İl Temsilciliğine eleştiri.
Selimiye Stadı'nın klasman ligleri için uygun olmadığını söyleyen Tunaspor Teknik Direktörü Ata Haluk Yalın "Selimye Stadı'nın zemin olarak üst düzey maçları oynamaya mümkün olduğunu düşünmüyorum. Sahanın içinde gerili olan teller ise ayrı bir sorun oluşturuyor. Rakibinizi geride eksik yakalıyorsunuz, uzun bir topla forvetinizi gol pozisyonuna sokacaksınız. Vurduğunuz top tele takılıyor. Bu maçta nereden baksanız 10 topumuz bu şekilde tele takıldı.  Biz maç öncesinde Çayırbaşı Stadı'nın daha uygun olacağını belirttik. Hem zemin hem de tribünlerin konumu itibarı ile klasman maçları için iyi bir stad olduğunu belirttik. Bize veriklen cevapta Sarıyer Belediyesinin bu stada Klasman maçı istemediğini, bu sebeple veremediklerini bildirdiler. Bu hafta açıklanan liste de ise Çayırbaşı Stadı'na maç vermişler. Bu nasıl bir durum çözmek mümkün değil." dedi

Yalın sözlerine şöyle devam etti. "Klasman grubuna iyi başlamadık. Ancak iyi bir futbolcu grubuna sahibiz. Oyuncularımızın kalitesine güveniyoruz. Bu hafta ile birlikte yükselişe geçmek istiyoruz. Hedefimiz olan Bölgesel amatör ligden hiçbir sağma yok."

Yorumlar