Leventspor 3 puanla tanıştı.

Leventspor 3 puanla tanıştı.
Süper Amatör Lig Klasman A Grubu müsabakasında Leventspor ile Yahya Kemal Beyoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Serkan Ok, Vefa Kaya, Talha Cenk Yıldırım üçlüsü yönetti. 4. hakem olarak İlkay Selçuk görev aldı.

Klasman grubunda geride kalan iki hafta da bir türlü istediği sonuçları alamayan iki takımın mücadelesinde Leventspor sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.
Karşılaşmanın ilk bölümlerinde iki takımda dengeli bir futbol ortaya koyarken ilk devrenin sonlarında gelen Adem'in golü müsabakanın seyrini değiştirdi.
İkinci yarıya skor üstünlüğü ile çıkan Leventspor, oyunun kontrolünü de eline aldı. İkinci yarıda etkili futbolunu rakibine kabul ettiren Leventspor 56. dakika da Adem ile farkı ikiye çıkardı. 75. dakika da ise Erdem Leventspor adına farkı 3'e çıkardı.
Yahya Kemal'in tek golü ise 87.dakikasında kazandığı penaltı atışı sonrasında Enes'den geldi. Mücadelede başka gol olmayınca Leventspor 3-1 lik skorla hanesine 3 puanı yazdıran ekip oldu.

STAD : Beyoğlu
HAKEMLER : Serkan Ok, Vefa Kaya, Talha Cenk Yıldırım / İlkay Selçuk 
SAHA KOMİSERİ : Ünal Erdem, Yücel Beyazşeker

YAHYA KEMAL SPOR : Şükrü Akik, Tolga Aydın, Ümit Öztürk, Can Aksu, Erkan Çelik, Burhanettin Olger, Edip Ali Kaçak, Enes Yımaz, Kenan Erdoğan, Doğan Çakır, Ozan Düzdaş
YEDEKLER : Ahmet Bayraktaroğlu, Sergen Büyükakova, Sinan Yeşil, Şahan Demir, Selçuk Karaman
TEKNİK DİREKTÖR : Erdinç Ertürk

LEVENTSPOR : Ramazan Demir, Ömer Faruk Öztürk, Nazım Durmuş Çelik, Volkan Dinç, Abdurrahman Elyasa Abdulgaffaroğlu, Gökhan Şensoy, Adem İnanç, Murat Yıldırım, Erdem Yılmaz, Özgün Şala, Usman Benaffan Kejungki Wirba
YEDEKLER : Seyitcan Kılıç, Deniz Dinçer, Harun Tunç, Anıl Tosunoğlu, İsmail Kaya, Nihat Gökmen, Murat Kaba

TEKNİK DİREKTÖR : Metin Uzun

Yorumlar