Kağıthanespor Beykoz'da Mahsur Kaldı.

Kağıthanespor Beykoz'da Mahsur Kaldı.
İstanbul Süper Amatör Klasman ligi A grubunda bugün Kağıthanespor ile 1877 Alemdağspor arasında Paşabahçe Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrasında bir grup taraftar Kağıthanespor kafile otobüsüne saldırarak kullanılamaz hale getirince Kağıthanespor'lu futbolcular uzun süre Beykoz'da mahsur kaldı.


Bugün süper amatör lig klasman grubunda Kağıthanespor ile 1877 Alemdağ Paşabahçe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma boyunca üzerilerinde Beykozspor atkısı ve montu bulunan yaklaşık 100 kişilik bir grup Kağıthane aleyhinde tezahürat yaparak 1877 Alemdağ takımına destek verdiler. Karşılaşmanın son bölümünde tribünlerden ayrılan grup Paşabahçe Stadı'nın hemen karşısında bulunan yüzme havuzu ve spor salonunun arka bahçesinde park halinde olan Kağıthane Belediyesine ait otobüsü taşlayarak camlarını kırdıktan sonra otobüsün içine yanan meşale atarak otobüsü yakmak istediler. 



Otobüs şoförünün müdahale etmek istemesi üzerine onuda taşlayan yaklaşık 15-20 kişilik grubun üzerinde Beykoz işaretli eşortman, atkı ve montlar olduğunu belirten şoförün ifadesine göre "Burası Beykoz, gelsin Feriköylüler sizi kurtarsın" diyerek otobüsün kırılan camından içeriye yanan meşaleyi attıklarını kendisinin son anda meşaleyi otobüsün içinden alarak dışarıya attığını ve arabayı yanmaktan zor kurtardığını belirtti. 



Otobüs Şoförü yaklaşık 5 saldırganı teşhis etti.
Daha önce stat da çekilen video görüntülerini otobüsün şoförü ile polis ekiplerinin birlikte izlemesi sonucundan otobüs şoförünün yaklaşık 5 saldırganı teşhis ettiği ve polisin bu kişilerin yakalanması hakkında hemen harekete geçtiği bildirildi. Polisin verdiği bilgiye göre otobüsün uğradığı hasar konusunda tutanak tutulduğu ve bu zararında saldırganlar tarafından tazmin edileceği bildirildi.
Kağıthanesporlu futbolcuları Beykoz'a getiren ve Kağıthane Belediyesi'ne ait otobüs çekici yardımı ile Kağıthane ilçesine götürüldü.















Yorumlar