KAĞITHANESPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA

KAĞITHANESPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA
TFF U19/2 Ligi 6. Grupta yer alan Kağıthane Spor deplasmanda karşılaştığı Gaziosmanpaşa temsilcisi Yeni Özkartal’ı 2-0 gibi net bir skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü .

Oynadığı 11 maçta 25 puan toplayan Sarı-Yeşilliler 2 puan farkla önünde olduğu en yakın rakibi İst.Sinop Spor ile önümüzdeki hafta kendi sahasında karşılaşacak .



Oğuz Tacir "ZOR BİR GRUPTAYIZ"
Sitemizde açıklamalarda bulunan Kağıthane Sporun genç ama tecrübeli Teknik Direktörü Oğuz Tacir ; ‘Zor bir grupta yer alıyoruz . u19/2 liginde mücadele etmemize rağmen lig kalitesi u19/1 seviyesinde . Grubumuzda İst.Sinop , Sarıyer Bld. , Mecidiyeköy ve Telsiz gibi iyi takımlar var bu yüzden bütün maçlar kıran kırana geçiyor ve herkes herkesi yenebiliyor . Diğer u19/2 gruplarına baktığımızda bizim kadar çekişmeli bi grup daha yok . Ligin son 3 haftasına girilirken ligden çekilen yada ihraç edilen bi takımda yok buda futbolcularmızım daha çok sayıda maç oynaması için bir avantaj , olacaksak böyle zor bir grupta şampiyon olmak manevi açıdan bizi çok daha mutlu edecektir . Şuan kadromuzda bulunan tek bir tane 1999 doğumlu oyuncumuz var , hatta 2 tanede 2002 doğumlu sporcumuz banko oynuyor . Ligi 1 yaş küçük oynamamıza rağmen şuana kadar oldukça iyi bir iş çıkardık . Bu sene u19/1 ligine yükselebilirsek önümüzdeki sezonda iddialı olacağız . Kağıthane Spor bu yıl altyapılarda uzun seneler sonra ilk defa tüm yaş gruplarında zirveye oynayarak altın çağını yaşıyor diyebilirim . U16 takımımızın şampiyonluğu camiamızı çok mutlu etmişti . Yaklaşık 7-8 sene sonra Kağıthane Spor altyapılarda ilk şampiyonluğunu yaşamıştı . Camiamıza aynı mutluluğu U19 takımımızla da yaşatmak istiyoruz ‘ dedi ...

Yorumlar