İstanbul Siirtspor'da Radikal Değişiklikler.

İstanbul Siirtspor'da Radikal Değişiklikler.
İstanbul Süper amatör lig klasman A grubunda Bölgesel Amatör lige çıkmak için mücadele veren Fatih temsilcisi İstanbul Siirtspor'da geride kalan 2 hafta da alınan 1 puan sonrasında yönetim kurulu radikal kararlar alarak önemli değişikliklere gitti.

Klasman ligine Kağıthane beraberliği ile başlayan Fatih temsilcisi 2. hafta bay geçtikten sonra bu hafta sonunda iki farklı öne geçtiği Araphan karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılırken yönetim kuruluda bu sonuçdan sonra Teknik kadroda radikal değişikliklere gitti. İlk olarak yıllarca kulübün içinde çalışmalarda bulunan ve emeğini esirgemeyen İşadamı Fikret Baydarman'ı futbol şube sorumluluğuna getiren İstanbul Siirt yönetimi, Teknik Direktör Fatih Duman'ın yerine de takımda daha önce de çok emeği olan  Ozan Karakiraz' getirdi. Yıllarca takımın başarısı için cefa ve fedakarlık yapan Recep Saraçoğlu'da Genel Kaptanlık görevine getirildi. 

İstanbul'da Siirt'i temsil ettiklerini belirten Başkan Necip Uysal "Bizim hedeflerimiz var. İstanbul'da ki Siirt'li vatandaşlarımızın birleştiği İstanbul Siirt Spor kulübünü bu sebeple çok önemsiyoruz. Hedefimize ulaşmak için radikal kararlar aldık. Burada bize emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yeni ekibimizle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.

Yorumlar