İstanbul Bafra Revire Döndü

İstanbul Bafra Revire Döndü.
İstanbu Süper amatör  lig Klasman B grubunda yer alan Bayrampaşa Temsilcisi İstanbul Bafra Spor geride kalan 2 hafta da 1 mağlubiyet ve 1  galibiyet alarak 3 puan topladı. Lider İfaspor'un 4 puanının olduğu grup da, İstanbul Bafraspor 3 puanla 6. sırada yer aldı.

Bu hafta bay geçecek olan Bafraspor'da geri de kalan 2 haftada takımda bir çok oyuncunun sakatlığı yer ayarlıyor. Bu haftayı maç oynamadan geçecek olan İstanbul Bafraspor'da antrenmanlara sakatlığı bulunan oyuncular katılmazken, bazı oyuncularda sadece düz koşu yaptılar. 
İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Gökhan Demir "Grubumuzda takımların puanları birbirleri ile eşit seviyede. Biz bu haftayı bay olarak geçeceğiz. Oyuncularımızın bir kısmında ciddi sakatlıklar vardı. En azından 2 hafta dinlenme fırsatı bulacaklar. Bu boş geçeceğimiz hafta bizim açımızdan çok iyi oldu. Hazırlıklarımıza yarın maç olacakmış gibi devam ediyoruz." dedi.


Antrenmanı İstanbul Bafra Spor Kulübü Başkanı Fatih Demir ve İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun birlikte izlediler. Tek tek futbolcuların son durumları ile ilgilenen başkanlar, daha sonra altyapının Kartaltepe ile oynadığı hazırlık maçını da izlediler. 

Yorumlar