Gebze son dakika da hem 3 Puana, hem de liderliğe uzandı.

Gebze son dakika da hem 3 Puana, hem de liderliğe uzandı.
Bölgesel Amatör Lig 11. grupta zirve yarışı kıyasıya devam ediyor. Gebze spor ve 4 İstanbul takımının şampiyonluk mücadelesi verdiği bu grupta geçtiğimiz haftaya lider giren Beylerbeyi Kocaeli Gebze Alaettin Kurt Stadı'nda ligde ikinci sırada yer alan Gebzespor'a konuk oldu. Zorlu karşılaşmayı Alkan Parsak (Uşak), Uğur Başdaş (İzmir), Melih Kurtuluş (Uşak) hakem üçlüsü yönetti. 4. Hakem olarak Rahmi Fatih Ant (İzmir) görev yaptı.

GEBZESPOR TEK GOLLE KAZANDI
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 11. grupta takımlar nefesleri kesen bir şampiyonluk yarışı içindeler. Takımların puanları birbirlerine o kadar yakın ki her hafta yeni bir lider görme şansına sahibiz. Bu hafta lider Beylerbeyi takipçisi Gebze Spor ile deplasman karşı karşıya geldi. Müsabakanın 88. dakikasında Ukraynalı golcüsü Mykola AHAPOV'un golü ile sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan Gebze Spor hem 3 puanı, hem de liderlik koltuğunu aldı. 

STAT : Gebze Alaettin Kurt Stadı
HAKEMLER : Alkan Parsak (Uşak), Uğur Başdaş (İzmir), Melih Kurtuluş (Uşak) / Rahmi Fatih Ant (İzmir) 

GEBZE SPOR : Kemal Canlı, Oktay Demircan, Yavuz Özsevim ( Ufuk Gülez 81'), Sırat Yeşilördek, Emre Özkurt, Yusuf Çolakoğlu, Serdal Öz (Serkan Esen 85'), Asror Gafurov, Alper Aydın, Oğuz Başaran (Saruhan Yazgun 69'), Mykola Ahapov
YEDEKLER : Görkem Güner, Saruhan Yazgun, Serhat Yeşilördek, Ufuk Gülez, Savaş Öztan, Serkan Esen, Batuhan Irmak 
TEKNİK DİREKTÖR : Özgür Vurur

BEYLERBEYİ : Nevzat Doğukan Yamanarslan, Okan Türksever, Yunıus Emre Çabuker, Mehmet Eray Karadağ, Erhan Göç, Muhammed Bozkurt (Suat Gündüz 85'), Barış Şen, Gökhan Günaydın, Okan Demir (Muhammed Fatih Kanat 84'), Ali Korkmaz, Osman Cihan Kayagil (Ümit Tuncay 78')
YEDEKLER : Alpkaya Karadağ, Suat Gündüz, Ramazan Akarsu, Ümit Tuncay, Cevat Kuy, Muhammed Fatih Kanat, Osman Yıdırgan
TEKNİK DİREKTÖR : Murat Kandil

SARI KARTLAR : Oğuz Başaran 24',  Asror Gafurov 79', Oktay Demircan 82', Yusuf Çolakoğlu 90' (GEBZE SPOR) / Muhammed Bozkurt 68', Mehmet Eray Karadağ 91' (BEYLERBEYİ)
GOLLER : Mykola AHAPOV 88' (GEBZE SPOR)

Yorumlar