Araphanspor Rüzgarı Geç Esti Tam Esti




Süper Amatör Lig Klasman Grubu müsabakasında Araphanspor ve İstanbulSiirt takımları Esenler Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
İki farklı yarı izledik.İlk kırkbeş dakikayı izleyip stadyumu terkedenler bu müsabakada çok şey kaçırdılar.Aslında haksız da değillerdi.


İlk yarıda sahada adeta yokları oynayan taraf Araphanspğor takımı oldu.Rakip ceza sahasına dahi gitmekte zorlandılar.


İstanbul Siirt Okan Akgül'ün harika golü ve Fatih ile bulduğu ikinci gol neticesinde devre arasına 2-0 önde girmesini bildi.


Müsabakanın ikinci yarısının başlaması ile birlikte sanki sihirli değnek Araphanspora değdi ve bir futbol resitaline şahitlik ettik.


Modern futbolun tüm gerekliliklerini yerine getiren Araphanspor takımı rakibini resmen sahadan sildi.Oyundaki üstünlüğünü yavaş yavaş tabelayada yansıtmaya başlayan Araphanspor takımı önce Emre Türko'nun penaltı golüyle farkı bire indirmeyi başardı.


Dakikalar 66 dediği anda sahneye Caner çıktı ve bir anda skou eşitleyen golü kaydetti.Bu gol sonrasında iyice coşan Araphanspor takımı dalga dalga rakip kaleye atak organizasyonları geliştirdi.


Dakikalar 77 dediği anda Caner bir kez sahmeye çıktı ve takımını öne geçiren golü kaydetti.Zorlu doksan dakika sonunda güle taraf Araphanspor takımı oldu.

Yorumlar