Alibeyköyspor Gençleri Şampiyonluk Yarışında Ben de Varım Dedi.

Alibeyköyspor Gençleri Şampiyonluk Yarışında Ben de Varım Dedi.
İstanbul U19 1. ligi 13. hafta müsabakasında evinde Yeşil Ilgaz'ı konuk eden Alibeyköyspor sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

Hafta sonu evinde Zeytinburnu temsilcisi Yeşil Ilgaz Spor'u konuk eden Alibeyköyspor ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında 78. dakika da Ömer Yavuz'un attığı golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle puanın 29'a çıkaran Alibeyköyspor önümüzdeki hafta lider İstanbul Güngören ile deplasmanda şampiyonluk için kapışacak. 
Maç sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Seyfi Özdal "bugün çok önemli bir rakiple karşılaştık. Yeşil Ilgaz grubun güçlü ekiplerinden. Ancak yolumuza devam etmemiz için sahadan mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu. Çocuklarımızın üzerinde bunun stresi de vardı. Maç sonunda galibiyetle ayrılan oyuncularımı bir kez daha kutluyorum. Önümüzdeki hafta sonu İstanbul Güngören ile şampiyonu belirleyecek mücadeleye çıkacağız. Rakibimiz de grubun önemli takımlarından ama biz kazanarak Türkiye Şampiyonasına ismimizi yazdırmak istiyoruz." dedi.

Yorumlar