Sütlüce Spor Yeniden Süper Amatör'de


Sütlüce Spor Yeniden Süper Amatör'de
Beyoğlu ilçesi kulüplerinden Sütlüce Spor bir sezon aradan sonra yeniden Süper Amatör lige yükselme başarısı gösterdi. Geçtiğimiz sezon ligden düşen Beyoğlu temsilcisi 1. Amatör Lig 13. grupta İkitelli spor ile son haftaya kadar taşınan şampiyonluk yarışında evinde konuk ettiği Küçükçekmece temsilcisi sahadan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu.

Haftanın en önemli karşılaşmalarından biri Beyoğlu Stadı'nda Sütlücespor ile İkitellispor arasında oynandı. Bu önemli karşılaşmayı Kadir Cengiz, Serkan Karadağ, Çağrı Yıldırım hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmada Sütlücespor'a galibiyeti getiren gol Mesut'dan geldi.
2017-2018 futbol sezonunda Sütlücespor, İkitelli, Zeytinburnu Yıldız, Sultangazi Sultançiftliği, Aksaray, Haznedar Çetinkaya, Bahçelievler Gümüşhane ve Muradiyespor ile aynı grupda  yer aldı. 18 hafta süren lig mücadelesi sonunda Sütlücespor 16 galibiyet, 1 beraberli ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 49 puanla şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu, İkitellispor ise 43 puanda kalarak Süper amatör Lig için play off oynama hakkı kazandı. 


Beyoğlu temsilcisi ligin18.hafta Cumartesi günü oynanan müsabakalar sonuçları ile ligin en fazla gol atan takımı ünvanını da aldı. Rakip fileleri 66 kez havalandırmayı başaran Beyoğlu temsilcisi, kendi kalesinde ise 17 gol gördü. Ligin 1. devresinin son maçında iki namağlup takım İkitellispor ile Sütlücespor karşı karşıya gelmiş ve bu karşılaşmada takımlar sahadan 3-3'lük gollü bereberlik ile ayrılmışlardı. Ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında Cebeci Stadı'nda Sultangazi Sultançiftliği takımına konuk olan Sütlücespor bu karşılaşmada aldığı 2-0'lık mağlubiyetle namağlup ünvanınıda kaybetmişti. Ancak ligin geri kalan sürecinde üst üste aldığı galibiyetler ile lig sonunda ipi göğüslemeyi başardı.
Sütlücespor  şampiyonluk kupasını maç sonunda Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın elinden aldı.



Yorumlar