Şampiyon Mecidiyeköyspor

Şampiyon Mecidiyeköyspor
İstanbul 1. Amatör Lig 8. grupda 3 takım arasında geçen şampiyonluk yarışı Mecidiyeköyspor'un ipi göğüslemesi ile son buldu.

İstanbul 1. Amatör Lig 8. grupda son haftaya lider giren Mecidiyeköyspor, Kağıthane Belediyesi Seyrantepe Stadı'nda konuk ettiği Abidei Hürriyet karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetle zirvedeki yerini korurken, bu sonuçla şampiyonluk ipini de göğüslemiş oldu.
Seyrantepe Stadı'nda Mecidiyeköyspor ile Abidei Hürriyet spor arasında oynanan sezonun son karşılaşmasına ilgi büyük oldu. Seyrantepe Stadı'nda yer alan gerek kapalı tribünlerde gerekse açık alandaki tribünlerde yoğun bir seyirci kitlesi önünde oynanan karşılaşmayı İlker Kara, Ersin Dede, Muhammet Furkan Kaya hakem üçlüsü yönetti.
Karşılaşmaya ev sahibi Mecidiyeköy etkili başladı. Oyunu kendi sahasında kabul eden Abidei Hürriyet ilk dakikalarda kalesinde ciddi pozisyonlar vermeye başladı. 13. dakika da Mecidiyeköy'ün kazandığı korner atışında ceza alanı içine gönderilen topa kafayı vuran Tunç takımını 1-0 öne geçirdi. Oyun bundan sonra adeta rolantide geçti. 43. dakika da Abidei Hürriyet Ömer ile yakaladığı pozisyonda top direkten dönünce i,lk yarı Mecidiyeköspor'un tek farklı galibiyeti ile kapandı.
İkinci yarının ilk çeyreklik bölümünde her iki takımda sahada etkili bir oyun ortaya koyamazken, Mecidiyeköyspor defansı üst üste hatalar yapmaya başladı. Bu pozisyonlarda Burak Sabay ve Oğuzhan Öztürk ile gole yaklaşan Abidei Hürriyet son vuruşlarda başarısız olunca gol bulmakta muvaffak olamadı. İlk golünde sahibi olan Tunç 70. ve 73. dakikalarda üst üste bulduğu gollerle farkı açarken Mecidiyeköyspor'u da rahatlatmış oldu. Bu gollerden 5 dakika sonra da 78. dakika da Kadir Serbest bir kez daha Abide-i Hürriyet ağlarını havalandırarak skoru tayin etti. 
Mecidiyeköyspor : 4 Abidei Hürriyet : 0

Stad : Seyrantepe
Hakemler : İlker Kara, Ersin Dede, Muhammet Furkan Kaya
Saha Komiseri : Hasan Sağlam
Sağlık Görevlisi : Erdal Dalgıç
Mecidiyeköyspor : Tayfun Şahin, Yahya Şahin, Muhammet Ocak, Kaan kapucu, Orhan Akcan, Ali Velioğlu, Yasin Kaplanoğlu (84' Emre Önder), Ogeday Aktay, Kadir Serbest (80' Tugay Bulduk), Tunç Taşkın, Bahattin Bademci (15' Fatih Bilgin)
Yedekler : Furkan Şen, Emre Önder, Fatih Bilgin, Samet Baş, Doğukan Karabıyık, Hüseyin Oral, Tugay Bulduk
Teknik Sorumlu : İlhami Kılıç

Abide-i Hürriyet : Fatih Mustafa Güney (87' Ahmet Enver Uzun), Olcay şentürk, Ali Fuat Arslantürk, Mehmet Gezer, Oğuzhan Ünlü, Mehmet Çoban (84' Sinan Erusta), Kerem Özsarı, Muzaffer Emre Çalışkan, Oğuzhan Öztürk (70' Osman Buğra), Kaan Topdemir, Burak Sabay
Yedekler : Ahmet Enver Uzun, Talat Çoban, Sinan Erusta, Osman Buğra
Teknik Sorumlu : Cem Çakırmanoğlu














































Yorumlar