Olaylı Maçta Gülen Taraf Çengelköy



Olaylı Maçta Gülen Taraf Çengelköy
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Lider Alibeyköyspor ve Çengelköy takımları Çavuşbaşı Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Müsabakaya her iki takımda son derece istekli ve tempolu başladı. Sanki final müsabakası izler gibi olduk.


İlk dakikalarda Çengelköy takımının daha agresif ve sinirlerine hakim olamamasından kaynaklanan basit hataları, Alibeyköy takımının rölanti bir oyun tarzı süre geldi.


Dakikalar ilerledikçe iki takımın mücadeleleri net bir gol pozisyonunu doğurmadı ve devre arasına golsüz eşitlikle girildi.


Müsabakanın ikinci yarısında Alibeyköy takımı iyice kalesine yaslanınca  Çengelköy takımına adeta üzerime gel daveti çıkardı.


Bu daveti geri çevirmeyen Çengelköy takımı da oyunda ve pozisyon zenginliğinde üstünlük sayısını eline geçirdi.


Nadir yakalanan kontra ataklarda beceriksiz olan Alibeyköy forvetlerinin bu tavrı Çengelköy takımının adeta gol habercisi oldu.


Çengelköy ataklarında Alibeyköy kalecisi Hamdi iyi performası ile gole izin vermedi. Çengelköy takımı forvetleri ve Alibeyköy kalecisi Hamdi skorun tabelada değişmemesinin en önemli etkenleriydi.


85. dakika da Enes Çengelköy takımını tekrar bu ligde bende varım dedirten golü kaydetti. Bu gol sonrasında elektriklenmeler ve kırmızı kartlar havada uçtu.


Rıdvan ve Sezgin Çengelköy'den,Hamdi ve Selim Alibeyköyden kırmızı kartla ihraç oldular. Sonuçta üç puan Çengelköy takımının oldu ama kazananın da kaybedenin de tadının kaçtığını söyleyeceğimiz bir doksan dakika geride kaldı.


Müsabakanın hakem triosu bu maçı kaldıramadı dersek yalan olmaz. Eğer kaliteli bir hakem bu müsabakaya atansaydı son dakikalarda çıkan kırmızı kart sayısından daha fazlası müsabakanın daha başında çıkardı. Bu müsabakada iki takımında mücadelesine saygı duyduk.


Özellikle Çengelköy takımının kazanma adına pozitif ve zaman zaman pozitiflik sınırlarını zorlayan arzusu bu müsabakanın kazanılmasında çok önemli bir rol oynadı. Çengelköyspor takımına galibiyeti getiren gol oyuna sonradan dahil olan Emre Kürküt'ten geldi.


Bu gol sonrasında yaşanan elektriklenmelerde Çengelköy takımından Rıdvan ve Sezgin,Alibeyköy takımından  kaleci Hamdi ve Selim kırmızı kartla oyundan ihraç oldular.

Yorumlar