Kulaksız Okspor Burak Çelik İle Lige Tutundu.

Kulaksız Okspor Burak Çelik İle Lige Tutundu.
İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta Beyoğlu temsilcisi Kulaksız Okspor  sezonun son maçında Beyoğlu Stadı'nda Sultanbeylispor'u konuk etti. Alt sıraları yakından ilgilendiren bu önemli karşılaşmayı Uğur Altay, Emre Tuz, Mustafa Onur Solak hakem üçlüsü yönetti.

İstanbul Süper Amatör Lig 2. grup da son haftaya azda olsa sıkıntılı giren Kulaksız Okspor evinde Sultanbeyli spor ile karşı karşıya geldi. Beyoğlu temsilcisi mutlak puan alması gerektiği müsabakada trübünleri tıklım tıklım dolduran taraftarının desteğinide arkasına alarak başladığı karşılaşmanın sonunda sahadan farklı galibiyetle ayrılmayı başardı.

Hatrick yaparak sahada yıldızlaşan Kaptan Burak Çelik maçın kahramanı olurken, Erdi'de takımı adına kaydettiği golle skora katkıda bulundu. Kulaksız Okspor, Sultanbeli önünde sahadan 4-0 galibiyetle ayrılırken Kaptan Burak Çelik bu sezon 15. golüne de imza atmış oldu. Karşılaşma sonunda Kulaksız Okspor'lu futbolcular ve taraftarlar hem galibiyeti hem de ligde kalmanın mutluluğunu birlikte kutladılar.


Yorumlar