KAHVECİ’DEN BÜYÜK FEDAKARLIK

KAHVECİ’DEN BÜYÜK FEDAKARLIK
Avcılar Cihangirspor’da sezona Ahmet Tüken’in yardımcısı olarak başlayan, Tüken’in istifa etmesinin ardından da ligde son 4 maçta takımın başına teknik sorumlu olarak çıkan Kahveci’nin bu sezon büyük bir fedakarlık örneği gösterdiği öğrenildi.

Kahveci’nin gerek yardımcılığı döneminde, gerekse son 4 maçta teknik sorumlu olduğu döneminde yönetimden herhangi bir ücret talep etmediği, 2017- 2018 sezonunda büyük bir fedakarlık örneği göstererek ücret almadan çalıştığı kaydedildi. Ligde takımın başında çıktığı son 4 maçta güçlü rakiplere karşı 3 beraberlik, 1 de galibiyet alarak takımın ligde kalmasında da başrol oynayan Kahveci’nin bu davranışı Avcılar Cihangir yönetimi başta olmak üzere Avcılar Cihangir camiasında büyük bir memnuniyet yarattı. Konuyla ilgili açıklama da kulüp başkanı Yunus Yıldırım’ın ağzından geldi.

Yıldırım “Oğuz Hoca bu sezon bize yardımcı olarak geldi Ahmet Hocanın yanında. Fakat Ahmet Hocamız  da 1 ay kala görevi bırakınca takımın başında son 4 maçta teknik sorumlu olarak çıkması için kendisine teklif götürdük. Fakat kendisi de bize ‘Ahmet Hoca  ile birlikte geldim. Bana yakışmaz’ dedi. Ahmet Hoca da son 1 aylık görevi  kabul etmeyince biz ısrarla kendisine ‘Takımın başına geç’ dedik. Kendisinden bize 1 ay yardımcı olmasını istedik. Allah razı olsun. Sezon başından beri bir kuruş almadan Oğuz Hoca son 1 ayda da takıma sahip çıkarak ligde kalmamızı sağlamıştır. Hem kendisine hem de büyük bir fedakarlık yaparak son 4 maçta takımın ligde kalmasını sağlayan bütün oyuncu kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.” Diye konuştu.

Yeni sezon için birkaç sponsorla görüşme halinde olduklarını kaydeden Yıldırım “Birkaç tane sponsorluk teklifi var. Onları değerlendiriyoruz. Değerlendirdikten sonra hoca ve futbolcularla görüşmelere başlayacağız. Hoca olarak benim ilk tercihim yine Oğuz Hoca. İnşallah onunla çalışmaya muvaffak oluruz.” Diye konuştu.

Yorumlar