Kağıthane Play Off'u Garantiledi.

Kağıthanespor Tarih Yazdı.
İstanbul Süper Amatör Ligde grup maçlarının sonuna gelinirken,  klasman grubuna kalma mücadelesinin en sert şekilde yaşandığı gruplardan biri olan 8. grup da lider Ataşehir Çamolukspor, Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sahası'nda en yakın takipçisi Kağıthanespor'a konuk oldu. Karşılaşmayı Sezer Yalçın, Şenol Bektaş, İslam Tuğrul Yıldırım hakem üçlüsü yönetti. 


Kağıthanespor İlk Yarıda Sonucu Belirledi.
Kağıthane ilçesinin köklü takımlarından ve ilçenin adı ile özdeşlemiş spor kulübü Kağıthanespor, şampiyonluk parolası ile çıktığı 2017-2018 Süper amatör Lig macerasında kendi evinde Ataşehir Çamolukspor'u konuk etti. Tamamen dolu tribünler önünde seyircisinin de desteğini arkasına alan Kağıthanespor karşılaşmaya etkili başladı. Maçın henüz 4. dakikasında Uğur'un 25 metreden kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan sert vuruşu üst direğe çarparak auta çıktı. Bu pozisyonun hemen ardından Kenan sağ kanattan taşıdığı topu ceza alanı çizgisine yakın bir noktadan yerden kaleye gönderdi. Tüm futbolcuları geçen top Ataşehir Çamoluk kalecisi Ahmet'in bakışları arasında kaleye yçneldi. Herkesin gol diye ayağa kalktığı noktada top kale direğinin dibine çarparak kaleye paralel bir şekilde sahaya döndü. Kaleci Ahmet son müdahaleyi yaparak takımını rahatlattı. 

Ataşehir Çamoluk karşısında etkili futbolunun sürdüren Kağıthanespor 34. dakika da sol kanattan geliştirdiği atağında kaeye gönderilen topta altıpas üzerinde karambol yaşandı. Geriden koşu yapan Mert topa son dokunan oyuncu oldu ve ağlarla buluşan top Kağıthanespor'un bu maçtaki ilk golü olarak skorbor da işlendi. 1-0 

Golden sonra Kağıhanespor biraz geriye yaslanırken Ataşehir Çamolukspor'da daha açık bir futbol sergilemeye başladı. Bu dakikalarda üst üste korner atışları ve serbest vuruş kazanan Çamolukspor 40. dakika da kazandığı serbest vuruşta gole çok yaklaştı. Orta sahanın Kağıthanespor yarıshasına bakan bölümünde kazanılan serbest vuruşta ceza alanı içine uzun gönderilen topa Servet yükselerek kafayı vurdu. Kaleye yönelen topta kaleci Mesut zamanında bir müdahale ile kale direğinin dibinde topu kontrol ederek skoru korumayı başardı. İlk yarının sonuna 5 dakika duraklama eklendi. Uzatma dakikalarında da kontrolü elinden bırakmadan rakip kalede gol arayan Kağıthanespor'da Halil İbrahim Alan Ataşehir yarı sahasının ortalarında kontrol ettiği topla rakiplerini geçerek ceza alanına yaklaştı. Ceza alanı ön çizgisi üzerinde şık bir çalımla önünü boşaltan Alan, yerden kaleci Ahmet'in uzanamayacağı köşeye gönderdiği topla takımının devre arasına iki farklı üstünlükle girmesini sağladı. 2-0

İkinci yarıda da sahada kora kor mücadele devam ederken iki takımda defansında boşluklar vermedi. İlk yarıda skor üstünlüğünü yakalayan Kağıthanespor, oyunun bu yarıda da kontrollü futbolu tercih ederek rakibine gol şansı vermezken sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.



Kağıthanespor Klasman Grubunu Garantiledi.
Geçtiğimiz hafta klasman grubuna kalma mücadelesinde amansız bir yarış içinde olduğu Irmakspor karşısında sahaya beraberlik için çıkan ancak beklenmedik bir mağlubiyet alarak Klasman grubuna kalma şansını son haftalara bırakan Kağıthanespor, evinde konuk ettiği lider Ataşehir Çamoluk karşısında ortaya koyduğu etkili futbol ve 2-0'lık net skorla sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Irmakspor'un Yedikule karşısında sahadan 0-0 eşitlikle ayrılmasının ardından ligin bitimine 1 hafta kala puan farkını 4'e çıkaran Kağıthanespor, Ataşehir Çamolukspor'la birlikte Klasman grubuna kalmayı garantiledi.


Kağıthane Hem Galibiyeti, Hem Play off'u Kutladı.
Karşılaşma sonrasında Kağıthanesporlu futbolcuları tribüne çağıran taraftarlar galibiyeti ve Klasman grubuna kalmanın sevincini birlikte yaşadılar.
















































Yorumlar