Kağıthane Kulüpler Birliği'nde Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Gerçekleşti.

Kağıthane Kulüpler Birliği'nde Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Gerçekleşti.
Kağıthane Kulüpler Birliği 28 Ocak Pazar günü Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadı içinde yer alan kendi tesisinde Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşmesi beklenen ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bu hafta sonuna sarkan Kağıthane Kulüpler Birliği Olağanüstü Genel Kurulu 15 spor kulübünün delegelerinin katılımı ile gerçekleşti. 
Kağıthane Kulüpler Birliği, tüzük tadilatı ve yeni yönetim kurulu seçimi için Nurtepe Stadı'nda bir araya geldi. 
Yeni tüzük tadilatında iki madde eklendi. Yeni tüzük de yer alan maddeler ise şöyle;
1) Yönetim Kurulu 17 asil 7 yedek üyeden oluşacak.
Denetim Kurulu ise 3 asil ve 3 yedek üyeden oluşacak.
2) Kağıthane Kulüpler Birliği'nde futbol kulüplerinin dışında da yer alan Bireysel spor kulüpleri de yer alacaklar. 
3) Kulüpleri temsil edecek delegeler en az 1, en fazla 3 kişiden oluşacak.
Kağıthane Kulüpler birliği Başkanı Hasan Cevahir, yaptığı konuşmada "Sözlerime başlarken, 1. amatör ligde şampiyon olarak süper amatör lige yükselme başarısı gösteren  Hamidiyespor ve Şirintepe'yi tebrik ediyorum. Ayrıca Süper Amatör Ligde klasman grubuna yükselen Yahya Kemal ve Kağıthane sporumuza da başarılar diliyorum. Bildiğiniz gibi ilçemizde iki tane kulüpler birliği var. Bunlardan biri bizim futbol kulüplerinin bir araya geldiği birlik, diğeri ise bireysel spor kulüplerinin bir araya kulüpler birliği. Tabii biz bu konuda bir sıkıntı yaşamadık, ancak diğer birlik futbol kulüplerini de içine almaya başlayınca bir karmaşa yaşanmaya başladı. Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç sonunda bu işe müdahil olarak bu işi çözmemizi ve kulüpler birliğini teke düşürmemizi rica etti. Benden diğer bireysel spor kulüplerini de bünyemize almamızı istedi. Biz yönetim kurulu olarak uzun zamandır bu konu üzerinde çalışıyoruz. Bu çalışmalar sonunda Kağıthane'de spor yapan tüm kulüpleri birliğimiz içinde yer alacak bir yapıya dönüşme kararı aldık. Ancak bireysel spor kulüplerinin temsili delege sayısı 1 olacak, mevcut birliğimizde yer alan kulüplerimizin temsil sayısı ise 3 olacak. Bireysel spor kulüplerinin birliğimizde temsili olacak ancak yönetim kademesinde bu arkadaşlarımız görev almayacaklar. Onlar birliğimiz içinde bir grup oluşturacağız, onlar kendileri burada çalışmalarını yürütecekler." dedi. Yeni maddeler genel kurula katılan üyelerin tamamının oyları ile kabul edildi. 







Yorumlar