İSTANBUL SİNOP SPOR 1 YIL ARADAN SONRA SÜPER AMATÖRE DÖNDÜ

İSTANBUL SİNOP SPOR 1 YIL ARADAN SONRA SÜPER AMATÖRE DÖNDÜ
İstanbul 1.Amatör Lig 4.Grup'ta İstanbul Sinop spor ligin son haftasında şampiyonluk maçında Bahçeköy Astar spor’u 3-1 yenerek bir sezon aradan sonra Süper Amatör Lig'e geri döndü.  İstanbul Sinop spor’a mağlup olan Bahçeköy Astar spor grup ikincisi olarak süper amatör lig için play off oynama hakkı kazandı.

İFA spor sahasında oynanan şampiyonluk maçını Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Göneç, Belediye Meclis üyelerinden Ferhat Yıldız, Fatih Üstünbaş, Sami Şahin, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt, Küçükçekmece MHP İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, İstanbul Balkan spor Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever, İkitelli spor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan, Söğütlüçeşme Birlik spor Kulüp Başkanı Ercan Demir, Başak şehir İkitelli Köyiçispor kulüp Başkanı Tahsin Göç, SİAD Başkanı Olan Rafet Orhan ,İstanbul Sinop spor kulübü eski başkanlarından Ali Çelik,Hüseyin Demirkol, Dernek başkanları yanı sıra soğuk havaya rağmen yaklaşık 1500 spor sever bu önemli karşılaşmayı izlediler.

İsa Koçman, Göksu Sayin ve Kaan Aksoy hakem üçlüsünün yönettiği haftanın bu önemli karşılaşamasında, kardeş kulüp İFA spor kulübüne Play-Off maçlarında başarılar dileriz pankartı ile sahaya çıkan ev sahibi İstanbul Sinop spor taraftardan büyük alkış aldı.

Karşılaşamaya hızlı başlayan ev sahibi İstanbul Sinop spor karşılaşmanın 3.Dakikasında Doğanay’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

45-+1 Dakikada İstanbul Sinop spor takımında Sercan takımının ikici golünü atarak farkı ikiye çıkarttı ve Sarı- lacivertiler ilk yarı sonunda soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti.

62.Dakikada misafir takım Bahçeköy Astar spor Rasim’in attığı golle farkı bire indiren golü geldi bu golle skor 2-1 oldu.

76.Dakikada İstanbul Sinop spor takımında günün başarılı oyuncusu Can Demir'in ceza sahasının içinden sağ taraftan çaprazdan sert vuruşu topu üçüncü kez Bahçeköy Astar spor ağları ile buluşturdu ve fark yeniden ikiye çıkarken skor ise 3-1 oldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca 4. grubta ve ligin son haftasındaki bu önemli maçı ev sahibi İstanbul Sinopspor , Bahçrköy Astra karşısında müsabakayı 3-1 kazanarak 5 puan farkla grup şampiyonu olurken bir yıl aradan sonra yeniden Süper Amatör lige çıkma başarısını göstermiş oldu.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşayan İstanbul Sinop sporlu oyuncular ve taraftarlar şampiyonluk kupasını aldıktan sonra günün anısına bol bol fotoğraf çekildiler.

STAD: İFAspor

HAKEMLER: İsa Koçman, Gkösu Sayin, Kaan Aksoy

İSTANBUL SİNOPSPOR: Muhammet, Hasan, Mertcan, Serkan, Burak, Egemen, Can, Hakan, Doğanay, Âdem, Sercan

TEKNİK SORUMLU: Oğuz Karakaya

BAHÇEKÖY ASTRASPOR: Anıl, Seyit Ahmet, İbrahim, Hayrullah, Tolga, Alper, Eser, Eray, Rasim, Umut, Esad

TEKNİK SORUMLU: Alaattin Arslan

GOLLER:3.DK Doğanay,45+1.DK Sercan,76.Dk Can-İstanbul Sinopspor,62.DK Rasim-Bahçeköy Astarspor





















Yorumlar