İstanbul Sinop Farklı Kazandı.

İstanbul Sinop Farklı Kazandı.
İstanbul 1. Amatör lig 4. grupta liderlik koltuğunda oturan İstanbul Sinopspor, 17. hafta müsabakasında Namık Sevik Stadı'nda grupda orta sıralarda yer alan Kumkapı Sarçubuk'a konuk oldu. Karşılaşmayı Kadir Kerem Erdal, Yasin Bozkurt, Yiğit Gürkan hakem üçlüsü yönetti.

İstanbul 1. Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul Sipnopspor, lider çıktığı Kumkapı sarıçubuk deplasmanında sahadan farklı galibiyetle ayrılarak bitime 1 hafta kala en yakın takipçisi Bahçeköy Astra ile arasındaki 2 puanlık farkı korudu.

Namık Sevik Stadı’nda Kumkapı Sarıçubuk'a konuk olan Küçükçekmece temsilcisi karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergilediği müsabakadan 7-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Hafta sonunda maç izlemek için Namık Sevik Stadı'na gelenler bol gollü bir karşılaşma izlediler. Sarı Lacivetli ekipte goller Can (2), Doğanay (2), Adem, K. Sercan ve Samet'ten gelirken ev sahibi Kumkapı Sarıçubuk'un tek golü karşılaşmanın son dakikasında kazandığı gol skoru tayin etti.
Kumkapı Sarıçubuk : 1 İstanbul Sinop : 7

Bu sonuçla ligin bitimine 1 hafta kala lider durumda bulunan İstanbul Sinop puanını 44'e yükseltti. Kumkapı Sarıçubuk ise 19 puanda kaldı. Grupda 2. sırada yer alan Bahçeköy Astra ise kendi sahasında konuk ettiği Taksimspor karşısında sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı.

Toplu Sonuçlar ve Puan Durumu; 



Yorumlar