Hamidiyespor Namağlup Süper Amatör 'de

Hamidiyespor Namağlup Süper Amatör 'de
Kağıthane ilçesinin genç kulüplerinden Hamidiyespor, son 3 sezondur son anda kaybettiği Süper amatör lig şansını bu sezon mücadele ettiği 1. amatör lig 11. grup da şampiyonluk ipini göğüsleyerek Süper Amatör Lige yükselmeyi başardı.

Hamidiyespor ligin son karşılaşmasında Nurtepe Stadı'nda Çayırgücüspor ile karşı karşıya geldi. Kağıthane temsilcisi Kadir Turan, Onur Gürçay ve Murat Toplu'nun golleri ile sahadan 3-0 galibiyetle ayrılarak grubunda namağlup ünvanı ile şampiyon oldu.
Geçtiğimiz sezon grubunda ligi ikinci sırada tamamlayarak Süper Amatör Lig için play off oynama şansı yakalamış ancak Güngören karşısında iyi futbol sergilemesine rağmen yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyerek Süper amatör lige yükselme başarısı gösterememişti. 

Kağıthane temsilcisi Hamidiyespor 2017-2018 futbol sezonunda 1. Amatör lig 11. grupta Yeniköy, Şişli Yayla, Çayırgücü, Sefaköy, Bayrampaşa Demir, Yeni Levent Konaklar, Küçük Ayasofya, Bağcılar İdman Yurdu Cemspor ve Cevizlispor ile aynı grupta yer aldı. Ligde oynadığı 18 karşılaşama da 16 galibiyet ve 2 bareberlik alarak topladığı 50 puanla ligi namağlup bitirmeyi başardı. Oynadığı müsabakalarda 10. hafta da şampiyonluk adaylarından Yeniköyspor ile deplasman da karşılaştığı müsabakada ilk puanını kaybeden Hamidiyespor bu karşılaşmadan sahadan 1-1 sonuçla ayrılırken, 15. hafta da konuk olduğu Şişli yayla maçında da ilk kez bir müsabaka da gol atmadan sahadan ayrıldı. Karşılaşma 0-0 golsüz eşitlikle sonuçlandı. Hamidiyespor en gollü müsabakasını 4. hafta da oynadığı ve evinde konuk ettiği Bağcılar İdman Yurdu Cem spor karşısında aldı, Kağıthane temsilcisi sahadan 7-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Hamidiyespor tüm sezon boyunca rakip fileleri 54 kez havalandırırken, kendi kalesinde sadece 13 gol gördü. 

Yorumlar