Beykoz1908 Dokuz Kişi Kaldığı Müsabakada Adeta Öldü Öldü Dirildi



Süper Amatör Lig 4.Grup önemli mücadelesinde Beykoz1908 ve Küçükköy takımları AvcılaFiruzköy Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Küçükköy takımı ilk kırkbeş dakikada çok etkili bir oyun ortaya koydu.İki topu direkten dönen ve tartışmalı bir golü iptal edilen yeşil siyahlı takım girdiği fırsatları değerlendiremeyince ilk kırkbeş dakikaya gol sığdıramadı.


Beykoz takımı Ligde kalma adına stres ve gergin bir kırkbeş dakika oynayınca gol pozisyonu üretmekte zorlandı.Tek net fırsat Deniz Enyong tarafından boş kale yerine auta giden top ile yakalandı.


Müsabakanın ikinci yarısında ilk kırkbeş dakikadaki dirençli ve mücadeleci futbol devam etti.İkinci kırkbeş dakiaya Deniz Enyong damgasını vurdu.Genç futbolcu Enes Taha'ya bir gol attırdı,bir güzel golede imza attı ve üç puanın kazanılmasında önemli bir rol oynadı.

Bu iki gol sonrasında Tuğberk kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.Stoper Miraç'ta sakatlanınca,oyuncu değiştirme hakkını kullanan Beykoz takımı bir anda sahada dokuz kişi kaldı.


Son on dakikada Küçükköy takımı bu baskı ile birlikte penaltıdan Kaan ile gol bulmasına rağmen,


Beykoz takımının direnci ile karşılaşınca beraberlik sayısına ulaşamadı.Doksan dakika sonunda kazanılan üç puan ile Beykoz takımı ligde kalmayı garantiledi.Saha içinde inanılmaz kaliteli bir mücadelenin olduğu müsabakanın bitiş düdüğünden sonra sahalarımızda görmek istediğimiz centilmence davranışların olması dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar