Beşiktaş Belediyesi Spor Müdürü Gökhan AKYOL, Klasman'a yükselen takımlara başarılar diledi.

Beşiktaş Belediyesi Spor Müdürü Gökhan AKYOL, Klasman'a yükselen takımlara başarılar diledi.
Beşiktaş Belediyesi'nde Spor Müdürlüğü görevini yürüten Gökhan Akyol Klasman grubu müsabakaları öncesinde tüm takımlara başarılar diledi. 

Spor camiasının sevilen isimlerinden olan Beşiktaş Belediyesi Spor Müdürü Sayın Gökhan Akyol İstanbul Süper amatör lig klasman müsabakaları öncesinde tüm takımlara başarı dileklerini iletirken gazetemize yaptığı açıklama da "Takım sporlarında  başarı zor yakalanır. Başarılı olabilmek için yöneticisinden futbolcusuna, Teknik direktörden malzemecisine kadar her şeyin bir uyum içinde olması gerekir. Bu sebeple buralarda yakalanan başarılar toplum tarafından da takdirle karşılanır. 2017-2018 futbol sezonunda Süper Amatör ligde grup maçları sonunda görev aldığım Beşiktaş ilçesi takımlarından Leventspor'u şampiyon olarak ve Ortaköyspor'u gruplarında başarı göstererek klasman ligine kaldıkları için tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca ilçe takımlarımızdan Türk Telekom Spor'a da Süper Amatör Lige yükselme play off maçında başarılar diliyorum.
Bu  arada yaşadığım ilçe olan Kağıthane'de de futbol kulüpleri başarıları ile dikkat çektiler. Kağıthanespor ve Yahya Kemal takımları da klasman ligine yükselirken, Hamidiyespor ve Şirintepespor'da gruplarını şampiyon olarak tamamladı ve Süper amatör Lige yükselme başarısı gösterdi. Onları da kutluytor ve başarılarının devamını diliyorum."

Yorumlar