BERABERLİK NE YEDİKULESPOR’A NEDE IRMAKSPOR’A YARADI

BERABERLİK NE YEDİKULESPOR’A NEDE IRMAKSPOR’A YARADI
Namık Sevik stadında Yedikulespor ile Irmakspor arasında oynanan Süper lig 8. grup maçında 0-0 lık sonuç her iki takımı’da hedefinden şaşırttı. Yoğun güvenlik önlemleri altında oynanan maçta çok sayıda Yedikulespor taraftarının takip ettiği maçta ev sahibi Yedikulespor taraftarı adeta tribün şov yaptı.

Karşılaşmayı yöneten Sercan Yalçın, Mesut Kırbaş, Nadide Urlu Hakem 3 lüsünün yönettiği maça ev sahibi  ekipdaha atak başladı .Abdullah’ın 2 şutu direkten dönerken Mustafa ise Müsait pozisyondan yararlanamadı.İlk yarıda gol sesi çıkmadı.
Karşılaşmanın 2. yarısına her iki takımın futbolcuları gol için rakip kaleleri sık sık yokladı 70 . dakikada  Yedikulespor’da kazanılan serbest atışı kullanan kaptan Erdin’in vuruşunda kaleye gitmekte olan topu  Irmak spor savunmasının koluna çarpıp yön değiştirmesine  Karşılaşmayı yöneten Sercan Yalçın oynayın demesi karşılaşmayı elektriklendirdi.2. devrede de ev sahibi Yedikulespor’un daha atak  oynadığı maçta gol sesi çıkmayınca 0-0 beraberlik  her iki takımı’da hedefinden şaşırtırken  Yedikulespor ve  Irmaksporlu futbolcular sahadan üzülerek ayrıldılar. Bu sonuçla Yedikulespor 20 Irmakspor ise 41 puana yükseldi.
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yedikulespor As başkanı Ozan Derya Matematiksel olarak bitmeyen bu süreci, sonuç olarak iyi değerlendirip kulübümüzü ligde tutmak istiyorduk Takımımız  iyi top oynadı Tribünlerde Taraftarımızın  muhteşem desteği vardı ancak sahada  kötü bir hakem vardı Çok üzülerek söylüyorum. Hakem  3 puan almamıza  sebep oldu" diye konuştu. 
Karşılaşmanın hakemi   Sercan Yalçın’ın  alacakları bir galibiyeti yüzde yüz penaltıyı görmemezlikten gelerek engellediğini savunan  Ozan Derya, "Maçın sonucunu hakem belirledi. Güçlü bir rakiple oynuyoruz, rakibin bir potansiyeli var, ama mücadele edersek galip ayrılacağımıza inanmıştık, ama maalesef buna hakem müsaade etmedi   Çok canımız  yanıyor. Ne kadar iyi ekip olursanız olun, isterseniz ligin en iyi oyununu,  performansını sergileyin sonucu hakemler belirliyor. Bu maçta da Hakem’in yönetiminden ve tavırlarından son derece rahatsız olduk ve bu maçın bu hale gelmesinde bize göre tek sorumlusu, bu kritik maça böylesine acemi ve yetersiz bir Hakem’i atayan, İstanbul İl Hakem Kurulu ve onun vazifelendirdiği Sercan Yalçın isimli Hakem’dir.
Böyle hakemlerin lig başladığından bugüne kadar Yedikulespor  üzerinde oynadıkları oyunları hazmedemiyorum. Emeklerimize yazık, ya futbol federasyonu bu hareketlere dikkat edip bunları atacak, ya da bu Yedikule  halkının vebali hepsinin üzerinde olacak.şeklinde konuştu.“ Onurumuzla şampiyon olduk “ diye Yedikulespor As başkanı Ozan Derya “ Eğer düşeceksek de biz, böyle mücadele ederek onurumuzla şerefimizle düşeceğiz. Çünkü bize bu yakışır. Elimizden geleni yapıyoruz. Son  haftaya girdik. Kalan maçı da kazanırsak, ligi nerede bitireceğimiz Allah'ın takdirine kaldı. " şeklinde konuştu

Haber : Erol Eftekin
Foto : Nazmi Alkış
























Yorumlar