Yeşilcespor zor virajda.

Yeşilcespor zor virajda.
İstanbul 1. amatör Lig 9. grup da ligde kalma mücadelesi veren Seyrantepe Yeşilcespor hafta sonu G.O.Paşa Barbaros Spor'u Yahya Kemal Stadı'nda konuk edecek. 

2017-2018 sezonuna bir sürü talihsizlişkler ile başlayan ve kadrosundan bir çok futbolcu ile yolları ayrılan Kağıthane temsilcisi Seyrantepe Yeşilcespor alt yapılarda yer alan futbolcuları ile sezonu tamamlamaya çalışıyor. 


İlk defa böyle bir sezon geçirdiklerinin altını çizen Teknik Direktör Nihat Ulaşoğlu "Sezon başlarken bir planlama içindeydik. Hedefimiz şampiyonluk olmasa da ligde rahat bir noktada tamamlayacağımız bir kadroya sahiptik. Ancak takım içinde yaşadığımız beklemediğimiz ayrılıklar bizi zor durumda bıraktı. Bir de sahanın yıkılması antrenman yapabilmemiz konusunda bizi ciddi sıkıntıya soktu. İyisi ile kötüsü ile bir sezonun sonuna geldik. Bu hafta sonu çok önemli bir maça çıkacağız. Tek hesabımız bu maçı alıp ligde kalma umutlarımızı son haftalara taşımak."dedi.
Yeşilce 10 takımlı grupda 9 puanla 9. sırada yer alıyor, bu gruptan 9. ve 10. sırada yer alan takımlar lige veda ediyorlar. Kağıthane temsilcisisnin üzerinde 10 puanla Altınova 8. sırada ve 11 puanlu Mahmut Şevketpaşa 7. sırada yer alıyor. 

Yorumlar