Yahya Kemal, Klasmanda Olmak İstiyor.

Yahya Kemal, Klasman İçin Büyük Bir Adım Attı.
İstanbul Süper Amatör Lig 7. grup da gözler ve kulaklar Yahya Kemal ile Vefa arasında Yahya Kemal Stadı'nda oynanan maçtaydı. Maç eksiği ile 7. grup da lider durumda bulunan Vefa, Yahya Kemal karşısında alacağı galibiyet ile Klasman Grubunu garantileyecekti. Yahya Kemal ise bu karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılması durumunda Klasman grubu hesaplarını tamamen unutacaktı. 

Vefa, Gazi Mahallesi ve Yahya Kemal arasında devan Klasman grubu hesapları, Yahya Kemal'in galibiyeti ile dahada bir karışık hal aldı. 
Vefa maç eksiği ile 15 maçta topladığı 37 puanla haftaya lider girerken, onu 16 maçta topladığı 32 puanla Gazi Mahallesi ikinci sırada, Yahya Kemal ise 16 maçta topladığı 31 puanla 3. sırada takip ediyordu. Bugün oynanan maçlar sonunda Gazi Mahallesi Kartal Belediyesi karşısında sahadan 5-1 galibiyetle ayrılarak puanını 35'e çıkartırken, Yahya Kemal Vefa karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetl puanını 34'e çıkararak yerlerini hem korudu hem de Klasman hesaplarının içinde son dakikaya kadar olacağını gösterdi.

Yorumlar