Yahya Kemal, Kartal Belediyespor Maçına Hazır.


Yahya Kemal, Kartal Belediyespor Maçına Hazır.
Geçtiğimiz hafta evinde Vefa'yı konuk eden Yahya Kemal Spor zorlu müsabaka sonunda sahadan galibiyetle ayrılarak klasman grubu iddiasını sürdürdü.
Hafta sonu deplasmanda grup da tehlikeli bölgeden kurtulmak isteyen Kartal Belediyespor'a konuk gidecek olan Kağıthane temsilcisi maç öncesi antrenmanlarını Yahya Kemal tesislerinde devam ettiriyor. Her iki takımında 3 puan parolası ile çıkacağı karşılaşma 30 Ocak Cumartesi günü Saat 12:30'da Bulvar Mimar Kubilay Stadı'nda oynanacak.



Futbolcuların Keyfi Yerinde..
Son derece sert ve zor geçen antrenmanda futbolcuların azimli çalışmalarının yanında neşeli oldukları da dikkatlerden kaçmıyor. Vefa maçında alınan galibiyetin takım açısından son derece önemli olduğunu söyleyen takım kaptanı Sinan Yeşil "Klasmana kalmak istiyorsak Vefa maçını kazanmak zorundaydık. O galibiyet futbolculara ekstra bir yük bindirdi. Artık tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Biz lig başından beri klasman grubu için mücadelel ediyorduk. Hesaplarımızda olmayan puanlar kaybettik. Ama hala iddiamızı devam ettiriyoruz. Herşey bizim elimizde tüm maçlarımızı kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz." dedi.

Yorumlar