Tunaspor, İkinci Yarıda Gol Oldu Yağdı.

Tunaspor, İkinci Yarıda Gol Oldu Yağdı.
İstanbul Süper Amatör Lig (SAL) 6. grupta yoluna yenilgisiz devam eden Tunaspor on sekizinci hafta mücadelesinde Mustafa Kemalpaşa Spor'u evinde konuk etti. Şampiyonluk yarışı veren Tunaspor ile düşme hattından uzaklaşmak isteyen M. Kemal Paşa arasındaki mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ev sahibi ekip maçın ikinci yarısında adeta fırtına gibi esti.

Ligde zor anlar yaşayan M. Kemal Paşa, güçlü rakibi Tunaspor karşısında  karşılaşmaya savunma güvenliğinin elinde tutarak başlayınca müsabaka tek taraflı bir oyun halinde başladı. Buna rağmen ev sahibi ekip ilk yarıda gol yollarında başarılı olamayınca ilk devre golsüz eşitlikle sonuçlandı 0-0

Kilidi Kaptan Açtı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına seyirci desteğini de arkasına alarak baskılı başlayan Tunaspor, 50. dakika da kazandığı serbest vuruşta ceza alanı içine gönderilen topu kafa ile ağlara gönderen kaptanı Emin'in golü ile kilidi açtı.

Yediği golle açılmak zorunda kalan M. Kemal Paşa güçlü rakibi karşısında daha fazla direnemedi. İlk golden 4 dakika sonra Tunaspor, Furkan’ın savunmadan uzun topu ile atağa kalktı. Rakip yarı alanda Mustafa topu kafa ile ceza sahası içerisine aşırdı ve Kaptan Emin topu kontrol etti. Rakibinden topu saklayan Emin, pasını M. Ali’ye verdi ve M. Ali penaltı bölgesinde Kerem ile paslaştı. Kerem’in sert vuruşunda top ağlara gitti. 2-0
Üst üste bulduğu gollerle rahatlayan Bayrampaşa temsilcisi, etkili oyununu rakibine kabul ettirirken gollerde art arda gelmeye başladı. 56. dakika da Soner, 78. dakika da Kerem ve maçın uzatma dakikalarında M. Ali'nin golleri ile sahadan 5-0 galibiyetle ayrılmayı başaran Tunaspor şampiyonluk yarışında iddiasını devam ettirdi.

Yorumlar