ŞİRİNTEPE SPOR’A DEPLASMANDA ÇİFTE SEVİNÇ

ŞİRİNTEPE SPOR’A DEPLASMANDA ÇİFTE SEVİNÇ
İstanbul 1.Amatör ligi 12.grupta lider Şirintepespor Deplasmanda karşılaştığı grubun güçlü takımlarından İst.Kastamonuspor'u 1-2 mağlup etti. Gelen galibiyetle kazanılan üç puana sevinen ŞİRİNTEPE SPOR haftanın bir başka önemli mücadelesinde İst.Ünye ve Kuruçeşme Sporun karşı karşıya geldiği maçın skorunun 2-2 ile beraberlikle somuçlanması ve takipçileri ile arasındaki puan farkının açılması ile çifte sevinç yaşadı.


Müsabaka Fatih Mimarsınan stadında oynanan maçın tüm süresi boyunca  soğuk ve yağmur kendisini hissettirirken her iki takım oyuncuları da buna aldırmaksızın maçın uzatma dakikalarına dek  kıran kırana mücadele ettiler. 


Maçtan Dakikalar. 

7.dakikada Şirintepe Spordan Can Kart  rakibini geçtikten sonra köşeye plasesi az farkla auta gitti.
14.Dakikada sağ taraftan Şirintepespor'Dan Ramazan Karagöz'ün ortası Kastamonuspor'dan Yaşar'ın eline çarparken hakem penaltı noktasını gösterdi. Bu maça dek kazandığı penaltı vuruşlarının 5 inden yararlanamayan ŞİRİNTEPE Spor da bu sefer topun başına takımın gol ayağı Can KART geçti ve düzgün vuruşu ile  kaleci ve topu ayrı köşelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sürdüren ŞİRİNTEPE 30. Dk da Berat Çelik ile gol pozisyonuna girdi ve ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan tecrübeli on numaranın vuruşu Kastamonu Spor kalecisine takıldı. Hız kesmeyen Şirintepe hemen üç dakika sonra Halit ALUÇ ile tekrar pozisyon üretse de bu pozisyondan da yararlanamadı ve top auta gitti. Hızla devam eden ataklar sonucunda mavi beyazlıların kazandığı korner atışında Berat ÇELİK topu çeyrek tarih üzerine dikti güzel bir orta yaptı. Yapılan ortayı zorla savuşturmaya çalışan ev sahibi takım kalecisinin kısa düşen müdahalesi sonunda topu iyi takip eden Sergen KARCIOĞLU kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda  takımını 2-0 öne geçirmiş oldu. Bu skor aynı zamanda ilk yarı sonucu oldu. 


Müsabakanın İkinci yarısı karşılıklı ataklarla başlarken 2 takımda girdiği pozisyonları cömertce harcadı. Dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçen mücadele güzel görüntülere sahne olurken iki takım oyuncuları karşılılıklı iyi niyet göstergeli davranışları ile tüm izleyicilerden alkış topladı.
0-2 devam eden mücadelede hakem 4 dakika uzatma gösterdi,uzatmanın 3.dakikasında ev sahibi İst.kastamonuspor'dan Nihat, rakip stoper Yasin KAYA nın müdahalesiyle yerŞirintepesporde kaldı ve bu müdahale sonunda Yasin KAYA sarı kart gördü. Topun başına geçen İst.Kastamonuspor'dan Beyaz yaklaşık 30 metreden düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 1-2 ye getirdi. Mücadelede başka gol olmazken Şirintepe Spor deplasmanda İst Kastamonuspor'u 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürmüş oldu. Grup lider Şirintepe Spor bir sonraki hafta grubun bir başka güçlü takımı Kuruçeşmeyle deplasmanda karşılaşacakken ev sahibi İst.Kastamonuspor ise deplasmanda Sakarya İmc Spor a konuk olacak. 

Müsabakadan sonra görüşlerini aldığımız Şirintepespor Kulübü Başkan Vekili Burhanettin ÖĞÜTCÜ; 
Öncelikle galibiyet tüm camiamıza hayırlı olsun, oynayan oynamayan tüm oyuncularımızı, teknik kadromuzu ve işine sahip çıkan yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum.  Bugün ki maç önceki maçlarda olduğu gibi bizim için çok önemliydi. Zor bir deplasman olacağını biliyorduk ve o bilinçle hazırlandık bu sebeple galip gelmiş olmak ayrıca mutluluk verici.  Şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attık, her maçımızı final olarak görüyoruz tek tek bakıyoruz,hedefimiz süper amatör kümeye şampiyon olarak çıkmak dedi.
Sözlerine devam eden ÖĞÜTCÜ; “güzel bir ailemiz var, bu aile içerisine yönetim kurulumuzu teknik ekibimizi oyuncularımızı malzeme sorumlulularımızı ve hatta taraftarlarımızı katıyoruz, bizi bu aile içinde buluşturan bu hedefe odaklayan isim  en büyük oranda gerek maddi gerek manevi  fedakarlıkta bulunan hem ailesini hem sağlığını bu kulüp için ikinci plana atan Başkanımız Av.Ferhat Hasan Karagöz’dür. Bizler ekip olarak onun çizdiği perspektifte ilerleyeme çalışıyor ve bu uğurda mücadele ediyoruz. Şimdiye kadar bu mücadeleden alnımızın akıyla çıkmayı başardık. İnşallah bundan sonra da bu doğrultuda devam edip sezon sonunda mutlu sona ulaşan taraf olacağız ve kupayı camiamıza kazandıracağız. Ayrıca bugün burada bizleri oldukça misafirperver biçimde ağırlayan İst.kastamonuspor'u da tebrik ediyprum. Gerçekten çok iyi bir takımları var ve bence olduğu yerden çok daha yukarıda olmayı hak eden bir takıma sahipler. Onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.


Yorumlar