Şirintepe Kuruçeşme'ye Kilitlendi.

Şirintepe Kuruçeşme'ye Kilitlendi.
İstanbul 1. Amatör Lig 12. grupda lider durumda bulunan Şirintepe grubun bir başka iddialı ekibi Beşiktaş temsilcisi Kuruçeşme'ye konuk oluyor. 

Geçtiğimiz haftayı kayıpsız kapatan iki takımın müsabakası nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak. Yeni yönetim kadrosu ile 2 yıldır adeta şahlanan Şirintepe bu yükselişini bu sezon Süper Amatör lige yükselerek taçlandırmak istiyor. 
Sakat oyuncularının katılmadığı antrenmanda kalecilerin performansı teknik ekibi memnun ederken, sakat oyuncuların bir an önce maça yetiştirilmek üzere tedavileri de dikkatle takip ediliyor.



Yeni sezonda Süper Amatör ligde olmak istediklerini belirten Şirintepe Spor Kulübü Başkanı Ferhat Hasan Karagöz "Camiamız şu anda kenetlenmiş durumda. Hedefimiz Süper amatör lig, ama olmazsa da hayatın sonu değil. Biz kafamızda yaratmak istediğimiz Şirintepe'yi yarattık. Ligin her kategorisinde yer aldık ve gerek saha içi gerekse saha dışı davranışları ile dost düşman herkesin takdirini kazanan bir takım olduk. Yenildik takdir ettik, yendik takdir edildik. Tüm branşlarımızda şampiyonluk yarışı içinde olduk ama hiç bir takım ile aramızda husumet yaşamadık. Bizim için önemli olan bu kazandığımız itibar, tüm şampiyonluklara bedel." dedi.

Yorumlar