Öz Alibeyköyspor'da Yeni Patron Erol Tuna

Öz Alibeyköyspor'da Yeni Patron Erol Tuna.
İstanbul 1. Amatör Liginin Eyüp temsilcisi Öz Alibeyköyspor'da Teknik Direktör değişikliğine gidildi. 

İstanbul 1. Amatör lig 12. grup da düşme hattında yer alan Eyüp temsilcisinde geçtiğimiz hafta sonu oynanan Öz Yarımburgaz karşısında alınan  mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Necmettin Biçer ile yollar ayrılmıştı. Necmettin Biçer'den boşalan Teknik Direktörlük görevine Süper Amatör ligde de Öz Alibeyköyspor'un başında olan Erol Tuna getirildi. 

İkinci kez Özalibeyköyspor'un başına getirilen Teknik Direktör Erol Tuna'nın imza törenine Başkan Metin Çırpan'ın yanısıra yönetim Kurulu üyeleri ve Alt yapı antrenörleri Necat Akar ve Selahattin Karaduman'da katıldı.

Erol Tuna Kimdir?
Amatör liglerde Teknik Direktörlük kariyerinde çok başarılı işlere imza atan Erol Tuna, Teknik direktörlük hayatına 2010 yılında Rami Spor Bölgesel Amatör ligde mücadele ettiği yıllarda başına geçerek başladı. Daha sonra Topçular spor ve  Piyalepaşa'da da şampiyonluklar yaşayan genç Teknik Direktör 2014 - 2015 sezonunda ilk yarı sonunda ligi 1 puanla tamamlayan Öz Alibeyköyspor'u herkesin düştü gözü ile baktığı noktadan alarak, 2. yarıda 24 puan toplayarak ligde kalma mucizesini gerçekleştirdi. Genç Teknik Direktör son olarak Fatih Hilal Spor'da görev yaptı.

Yorumlar