Ormanlıspor başarılı teknik adamla söz kesti.

Ormanlıspor başarılı teknik adamla söz kesti.
İstanbul 2. Amatör Lig takımları sezonun başlaması yaklaştıkça hamlelerini hızlı atmaya başladılar. Çatalca bölgesinin 2. Amatör Lig takımlarından Ormanlıspor, halen İstanbul 1. amatör ligde mücadele eden Yeşilbayırspor'un başarılı Teknik Direktörü Volkan Dönmez ile prensipte anlaşarak söz kesti.

İstanbul 1. Amatör Lig 1. grupda şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilbayırspor'un başarılı Teknik Direktörü Volkan Dönmez ligin bitimine kısa bir süre kala aynı bölge takımlarından Ormanlıspor'dan gelen teklife sıcak baktığını açıkladı. Tarafların tüm konularda anlaştığı ve 1. Amatör Lig'in sona ermesinin ardından hemen sözleşme yapılarak resmi imzanın atılacağı belirtildi. 

Ormanlıspor Kulüp Başkanı Kerem Beceren’in Teknik Direktör Dönmez ile konuşmadan önce Yeşilbayır yönetimi ile temasa geçtiği ve izin aldığı elimize ulaşan duyumlar arasında. Bu arada yönetimin Yeşilbayırspor’un sezonu sona erene kadar Dönmez’le sürekli dirsek teması halinde olacağı, transfer çalışmalarını da birlikte yürüteceği ifade edildi. Bu arada Dönmez’in de transfer listesinin büyük ölçüde hazır olduğu, Ormanlıspor’un Dönmez yönetiminde ilk sezonunda şampiyon olarak 1.Amatör Kümede boy göstermek istediği belirtildi.


Yorumlar