Küçükçekmecespor'da Gülgönül Dönemi.

Küçükçekmecespor'da Gülgönül Dönemi.
İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Küçükçekmecespor’da Engin Özmen’in istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine sportif direktör Cemil Gülgönül getirildi.

Yönetimin sezonun son 4 haftasına Gülgönül’le çıkma kararı aldığı, Gülgönül’ün de dün akşam takıma ilk çalışmasını yaptırdığı kaydedildi. Antrenman öncesi oyuncularla bir toplantı yapan Gülgönül oyunculardan sezonun son 4 maçına da aynı ciddiyetle çıkıp oynamalarını istedi.
Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Gülgönül ve İsmet Arslan’ın da hazır bulunduğu antrenmanda oyuncuların oldukça hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Gülgönül de oyuncularla bir konuşma yaparak önlerinde 4 tane final maçı kaldığını, bu işi bitireceklerine inandığını söylediği kaydedildi.  

ÖDEMELER YAPILDI
Öte yandan K.Çekmecespor’da Yıldız Kanaryalar maçı galibiyeti sonrası oyuncuların biriken ödemeleri de yapıldı. Ödemelerin yapılması nedeniyle oyuncuların moral ve motivasyonlarının daha da yükseldiği, bunun da ilk antrenmana yansıdığı gözlendi.

TARAFTARLARDAN TAKIMA TATLI İKRAMI
Bu arada Yıldız Kanaryalar galibiyetinin ardından yönetimden sonra futbolculara bir jest de taraftarlardan geldi. Yeşil Beyazlı taraftarlar Cemil Güngönül yönetiminde yapılan antrenmandan sonra getirdikleri tatlıları futbolculara ikram etti.

YÖNETİM ÖZMEN’LE HELALLEŞTİ
Yıldız Kanaryalar galibiyetinin ardından ani bir şekilde görevinden istifa eden teknik direktör Engin Özmen’in de iki gün önce kulübe gelerek yönetimle helalleştiği belirtildi. Yönetimin, Özmen’e 5 haftalık hizmeti nedeniyle teşekkür ederek, alacaklarını takdim ettiği bildirildi.

Yorumlar