İstanbul Bayburt Spor'da Hedef Galibiyet.

İstanbul Bayburt Spor'da Hedef Galibiyet.
İstanbul 1. Amatör Lig 5. grupta lige şampiyonluk parolası ile başlayan iki takımın mücadelesi bu hafta sonuna damgasını vuracak. Ligde 27 puanla 3. sırada yer alan Kağıthane temsilcisi İstanbul Bayburtspor, 30 puanlı lider Batı Trakya Spor'a 30 Ocak Cumartesi günü Merkezefendi Stadı'nda konuk olacak. 

Naci Savsun "Merkezefendi'den İstediğimizi alarak çıkacağız"
Sezon öncesi sahası yıkılan ve geçici olarak Kağıthane Belediyesi Sadabad sahasında antrenmanlarına devam eden İstanbul Bayburt Spor Teknik Direktörü Naci Savsun hafta sonu oynayacakları Batı Trakya maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu ve bu maçı alarak şampiyonluk yarışında önemli bir viraji geçmek istediklerini söyledi. Kadrosunda cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığının altını çizen teknik adam "Tam kadro ile Batı Trakya maçına hazırlanıyoruz. İlk devre oynadığımız bir takım. Tüm yönleri ile tanıdığımız ve saygı duyduğumuz bir takım. Ancak Hedefimize doğru devam edebilmemiz için bu maçtan galibiyet ile ayrılmak zorundayız. Oyuncularımızın kalitesi bunu rahatlıkla başarabilecek düzeyde, Merkezefendi'den istediğimizi alarak çıkacağımıza inanıyorum." dedi.
Yönetim Kurulu Üyeleri de Antrenmana Katıldı.
İstanbul Bayburtspor'un bu akşam gerçekleşen antrenmanında Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Sayın Hayati Battal'da futbolcularla birlikte antrenmana katıldı. Futbolcularla birlikte fiziki olarak antrenmanda yer alan Battal'ın performansı izleyenler tarafından takdirle karşılandı. 





Yorumlar