İstanbul Barışspor lige farklı başladı.

İstanbul Barışspor lige farklı başladı.
İstanbul U19 2. ligi 8. grup da mücadele eden Bakırköy temsilcisi İstanbul Barışspor, sezonun ilk maçında Bakırköy Belediyesi 1 Nolu Saha'da Fatih temsilcisi İstanbul Kastamonu Spor'u konuk etti.
Bakırköy ilçesinin çiçeği burnunda takımlarından olan İstanbul Barışspor, henüz birkaç yıllık bir kulüp olmalarına rağmen alt yapılarda oldukça başarılı işlere imza atarak dikkatleri üzerilerine çekmeyi başardılar. 
Çalışmalarına genç Teknik Direktör Fatih Seyrek nezaretinde gerçekleştiren Bakırköy Temsilcisi sezonun ilk maçında evinde konuk ettiği İstanbul Kastamonu spor karşısında sahadan 6-2 galibiyetle ayrılarak rakiplerine de göz dağı verdi. 
Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık bölümünde adeta gol şov yapan Barışsporlu futbolcular rakibi karşısında 4-0 öne geçince Teknik Direktör Fatih Seyrek futbolcularına oyunu rolantiye almaları konusunda uyardı. İlk Yarı ev sahibi ekibin 4-1 lik üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarının başlama vuruşu ile etkili futbolunu sergileyen İstanbul Barışspor tekrar bulduğu golle farkı yeniden 4'e çıkardı. Gol sonrasında gelişen İstanbul Kastamonu atağında fark yeniden 3'e düşse de karşılaşmanın son dakikalarında Barışspor skoru tayin etti ve maç 6-2 lik evsahibi ekibin galibiyeti ile son buldu.
İstanbul Barışspor'da Mustafa Yılmaz Hattrick yaparak yıldızlaşırken diğer goller Semihcan Şahintürk, Fatih Kılıç ve Samet Şahinler'den geldi.
Teknik Direktör Seyrek " Geçtiğimiz sezon 1. lige çıkma şansını son anda kaybettik. Bu sene bu hatayı yapmak istemiyoruz. Hedefimiz takımımızı U19 1. ligine çıkararak takımımımzı Türkiye şampiyonalarında temsil etmek. " dedi.
İstanbul Barışspor 2. hafta müsabakalarında Sarıyer temsilcisi Sarıyer F.S.M.'ye konuk olurken, İstanbul Kastamonuspor ise alt yapıların başarılı takımı Kağıthane temsilcisi Aslantepe'yi evinde konuk edecek.

Yorumlar