Demir “Kendi göbeğimizi, kendimiz keseceğiz.”

Demir “Kendi göbeğimizi, kendimiz keseceğiz.”
Yeşilesenyurtspor Kulüp Başkanı Hasan Demir, Pazar günü kendileri için Kuştepe önünde çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.
Demir “Bu hafta Kuştepe ile bizim için çok önemli bir maça çıkacağız. Takımın hafta içinde antrenmanlardaki performansı gayet iyi. Bunu maça da yansıtacağımızı düşünüyorum. 3 puandan başka bir düşüncemiz yok.” Diye konuştu.



Ligde 4 maçlarının kaldığını, bay haftasını geçtikleri için kendileriyle kümede kalmak için mücadele eden rakiplerine göre bir maç eksiklerinin olduğunu kaydeden Demir “Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Takım olarak oynadığımız futbolla yerimiz burası değil. Ama genç oyuncuların fazla olması, zaman zaman olumsuzsuz sonuçları da beraberinde getiriyor. Ama biz şikayetçi değiliz. Gençlere destek vermeye ve onların arkasında olmaya devam edeceğiz. Amacımız da bu zaten; Esenyurt gençlerinin önünü açmak.” Dedi.
Öte yandan Demir bu akşam yapılan haftanın son çalışmasını sportif direktör Ahmet Bayraklı ile birlikte izledi.



Demir, antrenman öncesi ve sonrasında da teknik direktör Şerif Kaygısız ile bir görüşme yaparak Kuştepe maçı öncesi fikir alışverişinde bulundu.

Yorumlar