ÇELİKBİLEK, BEYKOZ STADI YENİLEME ÇALIŞMALARINI ZİYARET ETTİ

ÇELİKBİLEK, BEYKOZ STADI YENİLEME ÇALIŞMALARINI ZİYARET ETTİ.
Başladı, başlayacak, devam ediyor, ağır gidiyor derken Beykoz İbrahim Kelle Stadındaki yenileme çalışmaları bir parça da olsa ivme kazandı. Geçen sezon bitiminde Paşabahçe Stadında başlayan saha zemini yenileme çalışmalarında Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar tarafından gazetemize yapılan açıklamada Stadın 2017-18 Sezonuna yetişeceği bilgisi verilmişti.

Gel, zaman git zaman Beykoz İlçe kamuoyunda stattaki çalışmaların bir iki kişi ile ağır aksak devam ettiğine ilişkin bilgiler ve resimler yansıyınca bir hayli tepki oluşmuş ve stadında 3-5 seneye kadar yapılabileceği yönünde ironik paylaşımlar bir biri ardına gelmişti.

İşte bütün bu tartışmalar altında Beykoz Stadındaki çalışmalar hummalı bir hal alarak hızlandırıldı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kurmayları ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde izledi ve Başkan Yardımcısı Gülbasar olmak üzere yetkililerden bilgiler aldı.

Öte yandan Yeni Beykoz Stadının proje görüntü çizimler de sosyal medya hesapları vasıtası ile ilk kez kamuoyuna yansıtıldı. Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinde Sinan Çıtlak bugünkü ziyarete ilişkin fotoğraf paylaşımında stadın çizimlerini de paylaştı. Stattaki çalışmaların 2017 Yılında tamamen bitirilmesi ve ardından önümüzdeki sezon futbol müsabakalarına açılacağı bildirildi.

Bütün bu gelişmeler yaşanırken Beykoz Taraftar Oluşumu Boğazın Yargıçları Sosyal Medya hesabı vasıtası ile yaptığı paylaşımda çalışmaların bu güne değin neden yavaş gittiği sorgulanırken, bunun bir seçim yatırımı havasında yapıldığı düşüncesinde olduklarını aktardılar. Paylaşımda ligde kalma hesapları yapan takıma destek olmadığı ve mevcut yönetimin değişimi için çaba sarf etmediği görüşü ile Başkan Çelikbilek’e eleştiriler vardı.

Haber : Talip Ercan

Yorumlar