BüyükçekmeceBelediyespor 90 +11'de gelen golle mutluluk sarhoşu



Süper Amatör Lig 4.Grup mücadelesinde Lider Büyükçekmecebelediyespor takımı evinde Beykoz1908 takımını ağırladı.

Müsabaka son derece soğuk ve rüzgarlı bir havada oynandı.Vefakar Beykoz taraftarı mesafeye aldırış etmeksizin müsabakaya elli kişilik bir koro ile iştirak etti.Müsabakanın başından sonuna kadar takımları lehine tezahuratlarda bulundular.


Müsabakanın ilk kırkbeş dakikası Beykoz1908 takımının daha atak ve oyunu önde oynadığı bir devre olarak izledik.büyükçekmece takımı rüzgara karşı oynamanın verdiği avantaj ile rakip kaleye gitmekte ve pozisyon bulmakta oldukça zorlandı.


Büyükçekmece takımının ilk devredeki tek ciddi atağında ceza sahası çizgisi üzerinde Canberk'in şut girişimi defans hattına takıldı.Bunun yanında ciddi ataklar geçrkleştiren Beykoz takımı ceza sahasında etkili olamayınca devre arasına golsüz girildi.


Müsabakanın ikinci devresinde arakasına rüzgarıda alan Büyükçekmece takımı rakip sahaya oyunu yıkmayı başarmasına rağmen ceza sahasında etkili pozisyonlar bulamadı.Dirençli bir performans çizen Beykoz1908 takımı neredeyse doksan dakika boyunca tek bir ciddi pozisyon verdi.O pozisyonda yine ceza sahasına Canberk girdi.


Beykoz savunma oyuncusu Miraç ve Canberk mücadelesinde Canberk yerde kaldı.Büyükçekmece cephesinden tepkiler olmasına rağmen müsabakayı yöneten Orta Hakem devam dedi.Müsabakanın son dakikalarında Hakem uzatma olarak altı dakika gösterdi.


Uzatmalarda da zaman zaman özellikle Beykoz kalecisi Doğan'ın sakatlanmasından dolayı üç dakikalık bir duraksama oldu.Müsabaka bitti dendiği anda ceza sahasına yapılan ortada Vedat'ın altın dokunşu adeta gitti denen maçı geri getirdi.


Bu gol sonrasında santra yapılmadan bitiş düdüğü çaldı.Müsabaka sonunda Büyükçekmece takımında inanılmaz bir mutluluk vardı.Beykoz1908 takımında ise üzüntü hakimdi.

Yorumlar