Beylikdüzü devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.

Beylikdüzü devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden ve şampiyonluk hesapları yapan İstanbul Beylikdüzü Antalya’da devam eden devre arası kampında Serdar Gücüyener yönetiminde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Kampın 5 gününü geride bırakan İstanbul temsilcisinin Cumartesi günü sabah yapacağı çalışmanın ardından İstanbul’a dönüş yapacağı, 2 günlük iznin ardından da 2 Ocak’ta devre arası çalışmalara kaldığı yerden devam edileceği bildirildi.
İstanbul Beylikdüzüspor’un Antalya’da yapacağı kampı yükleme antrenmanlarıyla tamamlayacağı, hazırlık maçı oynamadan İstanbul’a döneceği belirtildi.
İstanbul Beylikdüzüspor Yönetim Kurulu Üyesi Selim Baştan çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.



Baştan “Kamp çalışmalarımız çok iyi gidiyor. En iyi şartlarda çalışıyoruz. Eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bir taraftan da transferle ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Diye konuştu. Baştan, Beylikdüzü Stadı’yla ilgili olarak da müjdeli haberi verdi. Baştan “Bizim hedefimiz ilk maçı kendi sahamızda oynamak. Çalışmalar tamamlanamazsa içeride oynayacağımız ikinci maçta kendi sahamızda taraftarların önüne çıkmak istiyoruz.” İfadesini kullandı.

Yorumlar