Araphanspor uzatmalarda güldü



Süper Amatör Lig 9.Grup önemli mücadelesinde Araphanspor deplasmanda Fikirtepedumlupınar engelini uzatmalarda geçti.
Müsabakaya iki takım taraftarıda kendilerine ayrılan yerden takip etti.


Hatrısayılır bir sporseverin takip ettiği müsabakada ilk dakikadan müsabakanın bitiş düdüğüne kadar Araphanspor takımının golü daha çok istediğini belirtmek istiyoruz.


Arzulu bir Araphanspor karşısında iyi direnen Fikirtepedumlupınar takımı zaman zaman etkili kontra ataklarda yaptı fakat ceza sahasına kalabalık ve etkili gelemeyince gol pozisyonu üretmekte oldukça zorlandı.


İlk kırkbeş dakikada iki takımında çabası sonucu değiştirmeye yetmedi.Müsabakanın ikinci yarısında tüm riskleri alan taraf Araphanspor oldu.


Rakip sahaya çok fazla adamla hücum organizasyonları düzenledi.Sağ taraftan özellikle Adnan ile sürekli kanat ortaları gerçekleştiren Araphanspor takımı yakaladığı pozisyonlarda son hamle eksikliğinden ve Fikirtepe takımının iyi direncinden dolayı aradığı golü bulamadı.


Araphanspor takımının çok istediği gol uzatma dakikalarında geldi.Burak Yeşilyurt takımına hayati önem taşıyan bir gol kazandırdı ve üç puan Araphanspor takımının oldu.


Müsabaka sona erdikten sonra çıkış kapısının orda bir anda elektiriklenme oldu ve iki takım sporcularının takım sporcuları ve ilgilileri bir anda adrenalini yüksek bir atmosferin içinde kendisini buldu.


Emniyet kuvvetlerinin ve aklıselim yöneticilerin yerinde ve akıllıca davranışları neticesinde sahalarda görmek istemediğimiz sahneler oluşması engellenmiş oldu.


Bu skorla Araphanspor takımı play off müsabakalarına bir adım daha yaklaşmış oldu.


Fikirtepedumlupınar takımı ise bundan sonraki müsabakalarında ligde kalma adına çok önemli puanlar kazanma adına mücadele edecek.

Yorumlar