ALİŞAN YILMAZ BAŞKANLIĞA ADAY

ALİŞAN YILMAZ BAŞKANLIĞA ADAY
İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Gültepe Özgençlikspor kulübü eski yöneticilerinden Alişan Yılmaz hafta sonu gerçekleştirilecek kongrede başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.


Küçükçekmece ilçesinin Süper Amatör lig temsilcilerinden olan Gültepe Özgençlikspor bu hafta sonu  yapılması beklenen genel kurulunda eski yöneticilerinden başkanlığa adaylığını açıklayan Alişan Yılmaz, amatör sporun içinde sporcu, yönetici ve başkan olarak yer aldığını ifade ederek şunları söyledi "Gültepe Mahallesinde yıllardır oturmaktayız mahallemizin isimini taşıyan ve formasını giydiği,yöneticilik yaptığı  Gültepe Özgençlikspor kulübümüzün sıkıntılarını sorunlarını çok iyi biliyorum.

Gelinen bu noktada Amatör Spor Kulüplerimizin sorunlarını bizzat sahada yaşayan, eksikliklerini gören ve bu eksikliklerinin çözümü için projeler üretecek; birliktelik ve beraberlik duygusunu ön planda tutacak "Daha Güçlü Kulüp, Daha Güçlü Altyapı, Daha Güçlü Gültepe Özgençlikspor kulübü başkanlığı adayım.Gültepe Özgençlikspor  Camiası'n birlik ve bütünlük içinde daha gür sesli ve daha etkili olması için ben ve arkadaşlarım çaba sarf edeceğiz.

Şunu özellikle belirtmek isterim ki artık "ben" değil "biz" olacağız. Kulüp değil bir bütün olarak Gültepe Özgençlikspor kulübü olacağız. İlerleyen günlerde projelerimizi ve düşündüklerimizi bu işin asıl sahibi olan üyelerimize anlatmaya çalışacağız. Onların fikirlerine,düşüncelerine ve sorunlarına ortak olacağız." dedi.

Yorumlar